flik Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Απλά κάθεται πολύ καλά στο μάτι. Αν θα κάλυπταν με τρία τετράγωνα όλη τη homescreen, τότε εκτός απο το μειωμένο μέγεθος, δηλαδή μικρός χώρος για να είναι πρακτικά τα Live tiles, δεν θα ήταν τόσο ξεκούραστα στο μάτι. Αν πάλι μεγάλωναν τα tiles κατα πλάτος, τότε δεν θα ήταν τετράγωνα. Πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στο metro ui. Εγώ απλά το έχω λατρέψει, με την έννοια οτι και το Ios αλλά ειδικά το android μου φαίνονται πιο κουραστικά. Όταν μπαίνω σε σελίδες της ms όπου έχει ακολουθηθεί πάλι το ίδιο στυλ, δηλαδή τα κουμπιά χωρίς πλαίσιο, μόνο το κείμενο κτλ, νιώθω σαν στο σπίτι μου με κάποια έννοια. Μακράν το καλύτερο UI που έχω δει γενικά δηλαδή.
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Σου απαντησα ηδη σε ενα ποστ αν μπορω να καταλαβω η οχι μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι ειπα! Αν θεωρεις τον χαρακτηρισμο μου αστειο δεν νομιζω αυτο βγαζεις προς τα εξω. Επισης φιλτατε δε μου φενεσαι πολυ γνωστης ωστε να ασκεις με τετοιο τροπο κριτικη εννοωντας παντα οτι ο τροπος σου ειναι καθαρα πολυ εγωιστικος και καθολου αντικειμενικος δειχνεις καθαρα τι προτιμας επιθετικα και οχι αντικειμενικα. Ξαναδιαβασε το προηγουμενο μην μου προσεκτικα. Για να μην το κουραζουμε, ο αγαπητος mod εδωσε καποια πολυ χρησιμα links τα οποια υποτιθεται οτι αποδεικνυουν" την υπαρξη ορισμενων πολυ ψαγμενων σχεδιαστικων κανονων, πανω στους οποιους βασιστηκε η home screen των windows phone 7. Ισχυριζομαι οτι αυτοι οι κανονες δεν υπαρχουν, κατι που ακομα και ενα απαιδευτο ματι μπορει πολυ ευκολα να διαπιστωσει. Σοβαρες αντιρρησεις δε βλεπω πανω σε αυτο, εκτος του οτι πρεπει "λογικα" να εχω αδικο επειδη δε δουλευω στη Microsoft... Κατα τα αλλα, και εμενα με εχει κερδισει το εν λογω λειτουργικο τοσο με την αποδοση του οσο και με τη συνολικη του αισθητικη, εξαιρουμενης της αρχικης οθονης.
lepaterious Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Για να μην το κουραζουμε, ο αγαπητος mod εδωσε καποια πολυ χρησιμα links τα οποια υποτιθεται οτι αποδεικνυουν" την υπαρξη ορισμενων πολυ ψαγμενων σχεδιαστικων κανονων, πανω στους οποιους βασιστηκε η home screen των windows phone 7. Ισχυριζομαι οτι αυτοι οι κανονες δεν υπαρχουν, κατι που ακομα και ενα απαιδευτο ματι μπορει πολυ ευκολα να διαπιστωσει. Σοβαρες αντιρρησεις δε βλεπω πανω σε αυτο, εκτος του οτι πρεπει "λογικα" να εχω αδικο επειδη δε δουλευω στη Microsoft... Κατα τα αλλα, και εμενα με εχει κερδισει το εν λογω λειτουργικο τοσο με την αποδοση του οσο και με τη συνολικη του αισθητικη, εξαιρουμενης της αρχικης οθονης. Δεν ειπα οτι εχεις αδικο φιλε μου απλα δεν με πιανεις τι εννοω αλλα δεν πειραζει ας το αφησουμε εδω..Φιλικα
privateer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τζάμπα το τόσο περίμενε για το searay aka lumia 800... εκτός από εξωτερική ομορφιά όλα τα άλλα είναι βράστα: Nokia Lumia 800 loses our camera test to iPhone 4S and Galaxy S2 We were even able to take a few shots with the Nokia Lumia 800 camera. We were quite impressed by the job done by the 8 megapixel sensor and the bright F/2.2 lens. Images might not be the sharpest around and the noise levels are only average, but their colors and contrast are great, despite the sub-optimal lighting. Cameraphone lovers should definitely check this one out. http://www.gsmarena.com/nokia_world_lumia_800_lumia_710-review-668p2.php http://www.slashgear.com/nokia-lumia-800-camera-samples-vs-iphone-4sgsii-27191370/ Γενικα η καμερα του ειναι σιγουρα καλυτερη απο οτι αφησε να εννοηθει το cnet με τις εντελως ακυρες φωτογραφιες του. Επισης δεν συμφωνω οτι με το οτι ειναι "μονο ομορφο αλλα σε ολα τα αλλα ειναι βραστα" Τι ακριβως του λειπει εκτος ffc? (την οποια θα ηθελα να ειχε αν και προσωπικα εχω κινητα με ffc απο το 2007 και δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε) Αντιθετα οι νοκια χαρτες θεωρω ειναι πιο σημαντικο feature
FarCry Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εντωμεταξυ δεν ειναι και καθολου εξυπνοι. με ενα blow torch θα ειχε λιωσει ο παγος σε 5 λεπτα. τι καθονται και το βαρανε με οτι θες? http://www.youtube.com/watch?v=5bno9iI4aVM&feature=player_embedded
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα