Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 800 : «Το πρώτο αληθινό Windows Phone»

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις είδα ότι δεν έχει frond facing camera... απαράδεκτο

Παρα πολυ ομορφο βεβαια θα προτιμουσα 1GB μνημη οπως το Ν9.

Αν ερθει σε λογικη τιμη ισος το παρω.

Για μενα η 2η καμερα ειναι περιττη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις είδα ότι δεν έχει frond facing camera... απαράδεκτο

Όντως, φαίνεται ότι έχει κρατήσει τα καλά για του χρόνου τον Φεβρουάριο στην Mobile World Congress και όταν λέω καλά εννοώ όχι μόνο συσκευές αλλά και τις αλλαγές στο περιβάλλον που ξέρουμε ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν μέσω της συμφωνίας με τη Microsoft. Πάντως ακόμα και τώρα το Lumia 800 είναι από τα κορυφαία Mango Phone.

πόνεσε ο culos μου από το πιάσιμο... 90 ευρώ πάνω από τα 420 ευρώ που είπαν ότι θα κάνει. Anyway, να βάλω 2 τεμάχια στην παραγγελία μου privateer; :mrgreen:

το ταμειο ειναι μειον

ηρθε και η δεη :mrgreen:

Είμαι ο μόνος που ξυνίζει με όλα αυτά τα πάνω-κάτω των εικονιδίων στην αρχική οθόνη; Το ξέρω ότι είναι το "σημάδι" του λειτουργικού, αλλά η nokia με έχει συνηθίσει σε πιο κλασσικές προσεγγίσεις....

Ίσως βέβαια να το έβλεπα με πολύ καλύτερο μάτι, αν στη δεύτερη εικόνα δεν έβλεπα ομάδα επαφών με τίτλο "The Gays" laugh.gif

Είμαι ο μόνος που ξυνίζει με όλα αυτά τα πάνω-κάτω των εικονιδίων στην αρχική οθόνη; Το ξέρω ότι είναι το "σημάδι" του λειτουργικού, αλλά η nokia με έχει συνηθίσει σε πιο κλασσικές προσεγγίσεις....

τα live tiles είναι feature των windows phone και πάρα πολύ βολικά μόλις τα συνηθίσεις.

Nokia Lumia 800 Supports USB Mass Storage Mode & forgot to mention TV Out feature in Nokia Lumia 800.

Facebook, Maps, GPS... Τηλέφωνα μπορεί να πάρει; Δεν είπαν τίποτε.

χαχαχαχα σωστο!

Υ.Γ Απεκτησε βλεπω και καλη αισθητικη η Νοκια..Φημιζονταν για τα κακασχημα κινητα της.

τα live tiles είναι feature των windows phone και πάρα πολύ βολικά μόλις τα συνηθίσεις.

Nokia Lumia 800 Supports USB Mass Storage Mode & forgot to mention TV Out feature in Nokia Lumia 800.

http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-800-supports-usb-mass-storage-mode/

μας την πήραν πίσω την χαρά...

Πρεπει να αρχισουμε τα στοιχηματα το ποτε η apple θα κανει μυνηση στην νοκια η την microsoft :rolleyes: :mrgreen: :devil:

Για ποιο feature; Ίσα- ίσα που η apple αντέγραψε στο ios 5 μερικά, όπως πχ το να εμφανίζεται η άκρη της τελευταίας φωτό όταν είσαι στο app της φωτογραφικής.

Παρόλα αυτά, πρέπει ακόμη να υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο που δεν ζουν και πεθαίνουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.Και γιατί στο καλό να χρειάζομαι ένα ολόκληρο κουτί 2Χ2 cm για να μου πει ότι έχω 2 καινούργια μηνύματα και άλλο ένα ότι έχω 3 mails;

Θέλω να πω ότι σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα βρίσκουν την εμφάνιση των WP απωθητική, γιατί δεν μας δείχνουν και κάποιες διαφοροποιημένες homescreens, μήπως και μας δελεάσουν; Χαζές είναι οι άλλες εταιρίες που προβάλουν homescreens όσο γίνεται πιο απλές και καθαρές;

Παρόλα αυτά, πρέπει ακόμη να υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο που δεν ζουν και πεθαίνουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.Και γιατί στο καλό να χρειάζομαι ένα ολόκληρο κουτί 2Χ2 cm για να μου πει ότι έχω 2 καινούργια μηνύματα και άλλο ένα ότι έχω 3 mails;

Θέλω να πω ότι σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα βρίσκουν την εμφάνιση των WP απωθητική, γιατί δεν μας δείχνουν και κάποιες διαφοροποιημένες homescreens, μήπως και μας δελεάσουν; Χαζές είναι οι άλλες εταιρίες που προβάλουν homescreens όσο γίνεται πιο απλές και καθαρές;

Επιλογή είναι αυτή, δεν πας με τίποτα σε wp αν δεν σου αρέσει γιατί όλο το λειτουργικό πάνω σε αυτό είναι στημένο. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα κοινωνικά δίκτυα, ίσως τώρα που είναι "αρχή" ακόμα, αλλά και ένα απλό weather app live tile εμένα μου κάθεται πιο καλά από widget στο android.

Ωραια τα χρωματα του κινητου μαζι με την σχεδιαστη λεπτομερεια αλλα ανησυχω για την τιμη του στην αγορα για ολους μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...