poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 το πιο καλο τεστ ειναι στο δικο σου pc.Κανε δοκιμη με κομμενο Ping και δοκιμη χωρις.μερικα ρουτερ το εχουν σαν επιλογη να το αλλαξεις .δεν ξερω επισης αν μπορεις να κοψεις μονο το Ping απο το Firewall των windows για να κανεις δοκιμη να δεις αν θα ειναι μονο τα ιδια.αλλα θα πρεπει να κοψεις μονο το Ping τιπτοε αλλο για να ειναι σωστα τα αποτελεσματα. Ping operates by sending Internet Control Message Protocol (ICMP) echo request packets to the target host and waiting for an ICMP response λογικα κοβεις το icmp με το firewall και μετα δεν θα πρεπει να σε κανουν Ping.εκτος αν βρεις επιλογη στο ρουτερ.πχ τα Thomson το εχουν κομμενο απο default αλλα θελει απο cli interface για να το ανοιξεις
heavyaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ισως να μην το περιέγραψα καλά, αλλά εμένα με "σκάει" γιατί να μην μπορεί να καταλάβει ούτε μια port ανοικτή που έχουν μερικοί servers που ξέρω ότι τρέχουν services, οπως πχ σε ένα exchange server..
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 θα σε γελασω.δεν εχω ψαξει κατι παραπανω.αν υπαρχει firewall η αν ο αλλος παιζει με πραγματικες Ip και εσυ απλα scanareis Την static του η εχεις κανει κανα Port trigger και δεν φαινεται συνεχεια ανοιχτο το Port δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα