dreaming123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 3 ζευγάρια ακουστικών 27€... Link Δεν τα βρήκα κάπου αλλού ποιο φτηνά....Αν και δεν ξέρω τι <σόι> μάρκα είναι για ενα 10αρικο που βγαίνει το καθένα και για τι χρήση σε pc που τι θέλω εγω πιστέυω είναι καλή προσφορά.....
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 [άσχετο]Τι ωραία χρωματούδια, δεν έτυχε να ξαναδώ τέτοια..[/άσχετο]
newtech Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ειναι μετρια ακουστικα. Βεβαια το καθε ακουστικο εχει διαφορετικα features. Δεν ειναι το ιδιο μοντέλο δηλαδή 3 φορές. Παντος απο τα χαρακτιριστικα που βλεπω (αν και φυσικα αυτο δεν κανει το ακουστικο) ειναι σχετικα καλα.. για τα λεφτα τους μια χαρα.
Narayan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ωραία φαίνονται αλλά δεν βρίσκω κάποιο review... για νεανικά δώρα στις εορτές είναι ό,τι πρέπει
skatopaido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 απο το ιδιο site και αυτο το πακετακι ειναι καλο (καλυτερο μαλλον) αν καποιος θελει 2 http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Urbanz/Urbanz-Block-DJ-Headphones---Green-%26-Urbanz-Solid-Headphones---Gold-
ipal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 νομιζω διαφορα παρόμοια υπαρχουν κ eBay -> "dj headphones" επισης καποια Urbanz τα βγαζει ως παιδικά - kids!? ισως ειναι μικρό μεγεθος?
dreaming123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Aρε σκατόπαιδο αν τα έβαζες νωρίτερα θα έπαιρνα αυτα τα 2...Που είναι ποιο οικονομικά.
astymagos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 διαβασα σε ενα forum απο καποιον που εχει παρει την προσφορα με τα 2 στο παρελθον οτι τα χρυσα μοιαζουν εντελος φθηνα αλλα απο αποδοση δεν εχουν καμια σχεση με τα πρασινα .. κατσε να κανω copy paste.. Ok I have received these. What do I think well the Gold ones, look cheap and nasty BUT they sound better than the Green ones. Saying that the Green sound OK this on a desktop computer with no sound adjustment. The Gold sound as good as AKG K44’s Have ordered a second set. All in all I’m very happy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα