genti7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εκανα την βλακεια να δοκιμασω το συγκεκριμενο app στο κινητο και απο τοτε εμφανιζομαι 24/7 online στο chat του facebook. Εμφανιζομαι στους αλλους στην λιστα του chat οχι με την πρασινη κουκιδα αλλα με το συμβολο ενος κινητου και οποτε προσπαθουν να μου στειλουν τους λεει οτι τα μηνυματα θα παραδοθουν στο κινητο μου. Η απεγκατασταση δεν βοηθαει, η μονες επιλογες που εχει ειναι μεσα στην εφαρμογη. μπορω να απενεργοποιησω τις προειδοποιησσεις για μια ωρα (δηλαδη για μια ωρα θα φαινομαι offline στους αλλους) η μεχρι τις 8 το πρωι (δηλαδη μεχρι τις 8 το πρωι θα φαινομαι offline στους αλλους) αφου περασει το χρονικο αυτο διαστημα θα εμφανιζομαι παλι Online με το συμβολο του κινητου στους αλλους. Ρωταω λοιπον, υπαρχει καποιος τροπος να τις απενεργοποιησω μονιμα;
atomopou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εκανα την βλακεια να δοκιμασω το συγκεκριμενο app στο κινητο και απο τοτε εμφανιζομαι 24/7 online στο chat του facebook. Εμφανιζομαι στους αλλους στην λιστα του chat οχι με την πρασινη κουκιδα αλλα με το συμβολο ενος κινητου και οποτε προσπαθουν να μου στειλουν τους λεει οτι τα μηνυματα θα παραδοθουν στο κινητο μου. Η απεγκατασταση δεν βοηθαει, η μονες επιλογες που εχει ειναι μεσα στην εφαρμογη. μπορω να απενεργοποιησω τις προειδοποιησσεις για μια ωρα (δηλαδη για μια ωρα θα φαινομαι offline στους αλλους) η μεχρι τις 8 το πρωι (δηλαδη μεχρι τις 8 το πρωι θα φαινομαι offline στους αλλους) αφου περασει το χρονικο αυτο διαστημα θα εμφανιζομαι παλι Online με το συμβολο του κινητου στους αλλους. Ρωταω λοιπον, υπαρχει καποιος τροπος να τις απενεργοποιησω μονιμα; Καλησπέρα, βρηκες λυση?γτ εχω ακριβως το ιδιο προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Oταν μου ειχε συμβει το ιδιο διεγραψα το facebook(απενεργοποιηση) και μετα απο δυο μερες το ξανα επαναφερα...
makis855 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 και σε μένα το ίδιο κάνει!! σκάνε τα μνμ μες στο βραδυ, χαχα
sheik Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει αυτο. ΔΕΝ σας δειχνει online. Εαν μπειτε απο pc και συνδεθειτε, θα γινει κανονικα πρασινη κουκιδα. Μολις βγειτε offline, θα μετατραπει σε κινητακι. Που σημαινει οτι ΕΙΣΤΕ OFFLINE, δεν ειστε στο pc και πως τα μηνυματα, ΙΣΩΣ παραδοθουν στο κινητο σας, εφοσον εχετε ανοιχτο wifi ή δεδομενα.
Gr_Soul Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις το εξής: Ενώ έχεις εγκατεστημένο το app, πήγαινε στη διαδρομή "Ρυθμίσεις > Εφαρμογές", βρες το Messenger και πάτα "Εκκαθάριση δεδομένων" και "Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης". Χωρίς να το ανοίξεις, πάτα "Απεγκατάσταση" να δούμε αν θα λυθεί το θέμα. Ένα δεύτερο που μπορώ να σκεφτώ, είναι οτι στη σελίδα του facebook κάπου έχει ρυθμίσεις για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου. Εκεί θα έχει και το Messenger app, το οποίο μπορείς να αποκλείσεις ή απενεργοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα