Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με τον Bs player. Από τη στιγμή που το κατέβασα μου άλλαξε τον τύπο όλων των τραγουδιών από mp3 σε BSplayerFile.mp3. Έτσι δεν παίζουν στο iTunes και μόνο κάποια παίζουν στο Media Player. Διαφορετικά μου ζητάει κωδικοποιητή! Τι θα κάνω;; Έχω κάνει απεγκατάσταση στο πρόγραμμα αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα τραγούδια τα χρειάζομαι για τη δουλειά μου...SOS!!

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ σε ένα mp3 και πήγαινε Άνοιγμα με->Επιλογή προγράμματος και επέλεξε από την λίστα το πρόγραμμα που θέλεις να αναπαράγει τα mp3.

Τσεκάρισε το Άνοιγμα αυτού του είδους αρχείου... και πάτα ΟΚ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πια το Άνοιγμα με. Και ενώ έχω το itunes δεν το εμφανίζει καν. Το μόνο που γράφει είναι Αναπαραγωγή με το Media Player. Και δεν τα παίζει κιόλας όλα τα τραγούδια... σε κάποια μου ζητάει κωδικοποίηση.

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει η επιλογή Άνοιγμα με.. που σου βγάζει το media player; Τι λειτουργικό έχεις;

Δοκίμασες να ξαναεγκαταστήσεις το itunes;

Επέλεξε με το αρστερό κλικ ένα mp3 και μετά κρατώντας πατημένο το πλήκτρο shift κάνε δεξί κλικ στο ίδιο mp3 και δες αν στο βγάλει.

Αν δεν υπάρχει στην λίστα το itunes κάνε αναζήτηση προγράμματος, θα σε βγάλει στον φάκελο program files. Πήγαινε στον φάκελο itunes και επέλεξε το itunes.exe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...