Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήταν χρήστης ένας φίλος και το είδα....

μ'άρεσε πολύ είναι το μόνο πράγμα που κάνω ουσιαστικά στο νετ.... γι'αυτό έχω παραμείνει στραβάδι στους υπολογιστές,.. μόνο το μπλα μπλα διαβάζω

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί πάσχω από αϋπνία

Για να προτείνω μέρη διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη.

Για να διαβάζω επικά θέματα στο Μπλα-Μπλα... Μερικοί λόγοι που μου έρχονται τώρα στα πρόχειρα.

Γνώριζα για την ύπαρξη πάρα πολύ πριν γραφτώ και για παραπάνω από χρόνο διάβαζα χωρίς να είμαι μέλος.

(Έκανα έρευνα δηλαδή και όταν καταποντίστηκε ένα άλλο forum -που έγγραφα εκεί καμιά μλκια- το πήρα απόφαση! Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και εδώ γιατί είμαι και λίγο γκαντέμης! :X )

Δημοσ.

Από το 2000 η πρωτη σελίδα του ινσομνια αποτελούσε την ενημέρωσή μου για οτιδηποτε τεχνολογικο.

Μετά έφυγα για καποια χρόνια για δουλειά εκτός Ελλάδος, οπότε πήγε 2006 για να γινω πάλι ενεργός (εννοείτε με άλλο νικ αφου είχα ξεχάσει το προηγούμενο) και πάλι λόγω προβλήματος σε υπολογιστή.

Ε κάποια στιγμή είδα το φορουμ της ψυχαγωγίας και του μπλα μπλα, σπάσαμε πλακα με τα παιδιά στο τόπικ του Spartakus με την χαρακτήρα Cossutius, οπότε υιοθέτησα και το νικ.

Δημοσ.

Είχα ξεκινήσει να διαβάζω το Insomnia από όταν δούλευα σε net cafe ως φοιτήτρια, δεν πόσταρα τότε , δε θυμάμαι πότε άρχισα να ποστάρω. Μετά γνώρισα το online gaming και κάηκα οπότε σταμάτησα να ασχολούμαι με forums, κάποια στιγμή σταμάτησα το κάψιμο με το gaming, ξαναέπιασα forums, ξένες σειρές αλλά και διάβασμα με ιντερνετικό υλικό.

Το Insomnia το έμαθα από pantelwolf και dark_son που τους έβλεπα να μπαίνουνε. Μου αρέσει γιατί έχει πολλά διαφορετικά sections για όλα τα γούστα.

Για τον Lucifer wub.gif !!!!!!

Και για αυτόν εννοείται.

Δημοσ.

Γιατί ήταν ένα forum με ελευθερία λόγου που επιπλέον πρόσφερε και "πειρατικό" λογισμικό.

Κατόπιν οι τύποι έγιναν ντολμάδες, κάτι σαν την γενιά του πολυτεχνείου. Βγήκαν και 1-2 φορές στην τηλεόραση οι χοντροκώληδες και την ψώνισαν εντελώς.

Έγραψες "μαλάκας" χααα-χαααα 3 αγωνιστικές τιμωρία!

Ρε δε πα να...

Αραιά και που. Και χάρη κάνω δηλαδή. Πιο πολύ μπαίνω πια για να διασκεδάζω με την παιδική χαρά. Έχει γίνει κωμικό το θέαμα.

Τι τραμπάλα μου προτείνετε; Χαλύβδινη ή χάλκινη; Ποια είναι πιο αποδοτική;

(αλήθεια εκείνος ο μαστοράτζας που κάθε 3 και λίγο έψαχνε ούπατ, βίδες, τρυπάνια, τροχούς, ζει ακόμη ή τελικά ανακάλυψε με το δράπανο την υπόγεια γραμμή της ΔΕΗ; )

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως η χρήση του φόρουμ ήταν προαιρετική & όχι υποχρεωτική.

Τέλος πάντων πες μας τι μας χρέωσες να έχουμε καλό λογαριασμό γιατί πολλοί από μας δεν είμαστε τζαμπατζήδες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...