Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα, ένα ποστ σου ΧΩΡΙΣ ερωτηματικό στο τέλος, γίνεται; ;ρ

Και τελικά; Βρήκες γκόμενο; :Ρ

Γραφτηκα στο ινσομνια πριν 11-12 χρονια ... Ημουν μικρος και αθωος και αβγαλτος και μου την πεφτανε μιλφς να με ξεζουμισουν

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γραφτηκα στο ινσομνια πριν 11-12 χρονια ... Ημουν μικρος και αθωος και αβγαλτος και μου την πεφτανε μιλφς να με ξεζουμισουν

«Και που να τρέχεις σε πορείες τώρα..!»;ρ

Δημοσ.

Πασκαλ περασες εσυ ρε?!

Την ΣΕ, χωρίς πλας πλας.;ρ

Εγκυκλοπαιδικά ήθελα την πασκάλ ρε.

Δημοσ.

Είχα φτάσει σε ένα τέλμα με το /b/, δεν πήγαινε άλλο, έπρεπε να μεταναστεύσω κάπου αλλού, για ευνόητους λόγους. Αυτό ήταν η αιτία.

Η αφορμή δόθηκε από αυτό το βίντεο, στο 1:17 μέχρι το 1:49, που ο αξιαγάπητος Μουτ λέει ότι πρέπει να βρεις "community sites" που να βοηθούν στο να συνδέεσαι περισσότερο με τον δικό σου κόσμο (τα δικά σου ενδιαφέροντα, πράγματα που αφορούν τον δικό σου τόπο κλπ.) κλπ., ώστε να μαθαίνεις νέα που έχουν κάποια σχέση με εσένα, να βελτιώνεσαι κλπ. κλπ κλπ.

Και τότε θυμήθηκα το ινσόμνια γιατί δε θυμάμαι, θα το είχα ακούσει από'δώ κι από'κεί σαν μεγάλο-γνωστό φόρουμ. Μιλούσα και με ένα φίλο μου και του λέω θέλω να γραφτώ σε κανένα αξιόλογο φόρουμ που να συζητιέται η επικαιρότητα κλπ., έχεις καμιά ιδέα; Και μου λέει ξερω'γω, το ινσόμνια; Εκείνη τη βραδιά γράφτηκα.

Όταν μπήκα να γραφτώ δεν είχα καν ιδέα ότι ήταν τεχνολογικό φόρουμ. Μπήκα στην αρχική σελίδα που φαίνονται όλα τα υποφόρουμ και έριξα μια ματιά στο πόσα ποστ-θέματα υπάρχουν στο καθένα. Είδα ότι ανάμεσα στα μεγαλύτερα υποφόρουμ ήταν το Μπλα Μπλα (στα ίδια περιπου με το Hardware και Software), στο οποίο υπήρχαν μερικά αξιόλογα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και αυτό ήταν.

Δημοσ.

Μόνο εμένα αυτό το νήμα μου θυμίζει κατάσταση «είμαι ο τάδε και είμαι αλκοολικός»;

Με την ευκαιρία, γράφτηκα για συμβουλές για ένα λαπτοπ. Το οποίο το έχω ακόμη, οπότε χαλάλι :)

• Like 2
Δημοσ.

Ένα, ένα ποστ σου ΧΩΡΙΣ ερωτηματικό στο τέλος, γίνεται; ;ρ

Don't try to change me, dude. Είμαι ανήσυχος και περίεργος από τη φύση μου.

ΟΚ, και ανόητος. Ευχαριστήθηκες τώρα; Ερωτηματικό.

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά, για να πάρω γνώμες για αγορά λαπτοπ (το οποίο το έχω ακόμηsmile.gif )

android.png

Μόνο εμένα αυτό το νήμα μου θυμίζει κατάσταση «είμαι ο τάδε και είμαι αλκοολικός»;

Με την ευκαιρία, γράφτηκα για συμβουλές για ένα λαπτοπ. Το οποίο το έχω ακόμη, οπότε χαλάλι :)

Lord Alzheimer

Δημοσ.

Εγου ειχα ξεκινησει να ασχολουμαι με τα πισι, γενικα ηθελα να μαθω πραγματα πανω στο hardware, ειχα ξεκινησει σε ξενα forums και μετα καπως θα βρηκα το insomnia, μεσω καποιου θεματος για gpu λογικα στον γούγλη. Τσεκαρω απο το 2008 αλλα γραφτηκα ενα χρονο αργοτερα για να δημιουργησω ενα θεμα. :P

Δημοσ.

Εκείνες τις μέρες μόλις είχα επιστρέψει στα windows απο το linux. Έχοντας κολλήσει το μικρόβιο της παραμετροποίησης, έκανα αναζήτηση για θέματα που αφορούσαν την "eye candy" πλευρά των windows και γενικά της παραμετροποίησής τους. Βρήκα ένα σχετικό post απο το insomnia, το διάβασα, έριξα βλέμα και σε άλλα θέματα και βλέποντας την αμεσότητα των ερωταπαντήσεων και το επίπεδο των μελών του, σκέφτηκα και το έβαλα στους σελιδοδείκτες του browser μου. Αυτό όμως που μ' έκανε και γράφτηκα, είναι ότι προσφέρονται τεχνικές συμβουλές και οδηγίες αφιλοκερδός, υπάρχει η έννοια της αλληλοβοήθειας και το στοιχείο της ανιδιοτέλειας, οπότε δεν είναι δυνατό να μην προσφέρω όπου μπορώ (ένιωσα το κάλεσμα ρε παιδί μου :mrgreen:)!

Τώρα όσον αφορά το μπλα-μπλα, είναι η "καφετέρια" να το πω έτσι όπου αράζω όταν έχω ελεύθερο χρόνο και είμαι στο σπίτι, ενώ δεν έχω τις γνώσεις να απαντήσω σε κάποιο άλλο τεχνολογικό θέμα. Η αποθέωση σ' αυτό, είναι ότι έμαθα πολλές απο τις προσωπικότητες του site όπως τον γνωστό και μη εξαιρετέο lusifer, τους toufas, aledjo, andreas2, athlio, τον ειδίμονα GIO, τον χορηγό γέλιου του insomnia hackerW32 και άλλους που δεν μου 'ρχονται τώρα...

Είμαι ο sargio01 και είμαι καπνιστής :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...