Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω είχα πει και στην αδερφή μου να γραφτεί,(μηπως γνωρίσει κ κανά καλό παιδί απο τα πολλά που υπάρχουν εδω.πχ τοξο),αλλά δεν ενδιαφέρεται.

Γιατί ρε; Πρώτα πρέπει να την αποκαταστήσεις για να αποκατασταθείς εσύ; :Ρ

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω είχα googlάρει κάτι που είχε σχέση με τη μουσική και είχα βρει ένα thread από εδώ. Μετά είδα πόσα θέματα είχε και γράφτηκα έτσι για να μπορώ να απάντησω σε κάτι άμα μου ρθει. (βρε αδερφέ! :-D ) Συνέχισα να μπαίνω όμως γιατί είδα ότι γενικώς οι χρήστες εδώ μέσα είναι ευγενικοί, ακόμη και την πιο χαζή ερώτηση να κάνεις θα στην απαντήσουν χωρίς αρνητικά σχόλια, όπως μου έχει τύχει αλλού. (τουλάχιστον σε μένα δεν έχει τύχει εδώ κάτι τέτοιο ακόμη! Παρακαλώ συνεχίστε να είστε ευγενικοί μαζί μου!!! :lol: :lol: ). ^_^

Δημοσ.

εγώ διάβαζα το forum καιρό αλλα δεν είχα και τίποτα να γράψω... ε κάποια μέρα είδα κάποιον να ψάχνει ένα καπάκι απο ένα κουτί και γράφτηκα για να του το στείλω που το είχα... :P απο εκεί ξεκινήσαν όλα..........!!! (ο alexzzz πρέπει να ήταν)

Δημοσ.

Το ηξερα απο πιο παλια και ετυχε να το θυμιθω, μπηκα, ειδα οτι εχει πολυ τεχνολογικο ενδιαφερων και ειπα να το δοκιμασω...!

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο με άλλα 50.000 άτομα που κανείς όμως δεν θα παραδεχτεί

?

Για πες.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ο λογος που εγινα μελος στο insomnia ειναι να βαλω αγγελια και να πουλησω διαφορα παιχνιδια του ds και του gba... και εφοσον ειδα πως υπαρχουν συζητησεις για το 3ds Και το ds ασχοληθηκα περισσοτερο με το forum απο τοτε...

Δημοσ.

?

Για πες.

Ένα, ένα ποστ σου ΧΩΡΙΣ ερωτηματικό στο τέλος, γίνεται; ;ρ

Για να βρω γκομενα

Και τελικά; Βρήκες γκόμενο; :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...