status Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εγω είχα πει και στην αδερφή μου να γραφτεί,(μηπως γνωρίσει κ κανά καλό παιδί απο τα πολλά που υπάρχουν εδω.πχ τοξο),αλλά δεν ενδιαφέρεται. Γιατί ρε; Πρώτα πρέπει να την αποκαταστήσεις για να αποκατασταθείς εσύ; :Ρ
babletheone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εγώ είχα προτάσεις από πολλά φόρουμς αλλά διάλεξα να γραφτώ εδώ..χαχαχ....Έψαχνα κάτι για psp νομίζω...
kate23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω είχα googlάρει κάτι που είχε σχέση με τη μουσική και είχα βρει ένα thread από εδώ. Μετά είδα πόσα θέματα είχε και γράφτηκα έτσι για να μπορώ να απάντησω σε κάτι άμα μου ρθει. (βρε αδερφέ! ) Συνέχισα να μπαίνω όμως γιατί είδα ότι γενικώς οι χρήστες εδώ μέσα είναι ευγενικοί, ακόμη και την πιο χαζή ερώτηση να κάνεις θα στην απαντήσουν χωρίς αρνητικά σχόλια, όπως μου έχει τύχει αλλού. (τουλάχιστον σε μένα δεν έχει τύχει εδώ κάτι τέτοιο ακόμη! Παρακαλώ συνεχίστε να είστε ευγενικοί μαζί μου!!! ).
Luciddream Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εγώ διάβαζα το forum καιρό αλλα δεν είχα και τίποτα να γράψω... ε κάποια μέρα είδα κάποιον να ψάχνει ένα καπάκι απο ένα κουτί και γράφτηκα για να του το στείλω που το είχα... απο εκεί ξεκινήσαν όλα..........!!! (ο alexzzz πρέπει να ήταν)
PaNtErAz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Filmnet, Warez, X-treme και πολλά άλλα τέτοια. Λεφτά αισθήματα. 11 χρόνια in Insomnia we trust...
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για τον ίδιο λόγο με άλλα 50.000 άτομα που κανείς όμως δεν θα παραδεχτεί
nimda Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Το ηξερα απο πιο παλια και ετυχε να το θυμιθω, μπηκα, ειδα οτι εχει πολυ τεχνολογικο ενδιαφερων και ειπα να το δοκιμασω...!
pournaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω μπηκα για να βοηθησω το hal να στησει το φορουμ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για τον ίδιο λόγο με άλλα 50.000 άτομα που κανείς όμως δεν θα παραδεχτεί ? Για πες.
slygeo87 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ξέρω τον λόγο που μπήκε ο Manuel. Είχε πολλές απορίες γενικά! =ρ
SteelLord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ο λογος που εγινα μελος στο insomnia ειναι να βαλω αγγελια και να πουλησω διαφορα παιχνιδια του ds και του gba... και εφοσον ειδα πως υπαρχουν συζητησεις για το 3ds Και το ds ασχοληθηκα περισσοτερο με το forum απο τοτε...
tool1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εγω νομιζα πως ηταν σοβαρο φορουμ κ την εκανα τη μ@λ@κια.
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ? Για πες. Ένα, ένα ποστ σου ΧΩΡΙΣ ερωτηματικό στο τέλος, γίνεται; ;ρ Για να βρω γκομενα Και τελικά; Βρήκες γκόμενο; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα