insomniaK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Για τα γκομενάκια κι όταν αυτά είναι απασχολημένα με τον φρι και τον κφυρο Έχω φάει permanent ban κάπου στο μιλένιουμ...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Για να βρώ κανα γκόμενο να κάνουμε παρτούζες με τον Ινδό.Α και κάτι για το Iphone αλλά ξέχασα.
LongTom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γιατί με πλήρωσε ο Σόρος και τα όργανα της Νέας Τάξης πραγμάτων να διαφθείρω ακόμη ένα φόρουμ.
nicoc89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 για να σπάω πλάκα με νέρντς και φλωροτρέντιδες , απόλυτη διασκέδαση.
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, σέρφαρα με ταχύτητες 56κ (μέγιστο) και έψαχνα διάφορα τεχνολογικά-hardware-ικά ζητήματα και έπεσε στην αντίληψη μου το ινσομνια. Τότε οι μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούσα ήταν αν θυμάμαι καλά οι yahoo, altavista και metacrawler. Πρέπει να έγινα μέλος πριν από το 2002 που γράφει στο προφίλ (γύρω στο 2000), αλλά μετά από μια αναβάθμιση άλλαξε αυτό. Όλα αυτά τα θυμάμαι πολύ αμυδρά.
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Διάβαζα το φόρουμ -αποκλειστικά τα περί τεχνολογίας- τουλάχιστον κανα χρόνο πριν κάνω εγγραφή. Εγγραφή έκανα όταν ανακάλυψα θρεντ στο φόρουμ του κινηματογράφου περί X-Files, και *έπρεπε* να set the record straight πάνω σε κάποιο θέμα =P
panosno1com Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, σέρφαρα με ταχύτητες 56κ (μέγιστο) και έψαχνα διάφορα τεχνολογικά-hardware-ικά ζητήματα και έπεσε στην αντίληψη μου το ινσομνια. Τότε οι μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιούσα ήταν αν θυμάμαι καλά οι yahoo, altavista και metacrawler. Πρέπει να έγινα μέλος πριν από το 2002 που γράφει στο προφίλ (γύρω στο 2000), αλλά μετά από μια αναβάθμιση άλλαξε αυτό. Όλα αυτά τα θυμάμαι πολύ αμυδρά. και XXXXXXXXXXXXXXXX για τα cracks ?
shodan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γιατί είμαστε όοοοοοοοοολοι καλά παιδιά, εξαίρετοι χαρακτήρες και δεν μας δεχόταν σε κανένα άλλο φόρουμ.
opera Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 κάθε άλογο θέλει και την αλογόμυγά του και αν είναι και καθαρόαιμο ακόμα καλύτερα. το ινσόμνια είναι η "ΔΟΜΗ" της πληροφορικής.
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 αν θυμάμαι καλά, για να πάρω γνώμες για αγορά λαπτοπ (το οποίο το έχω ακόμη )
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εγώ διάβαζα που και που τα τεχνολογικά, αλλά έκανα εγγραφή για να σχολιάσω στο θέμα SOUTH PARK ..στον κινηματογράφο. Τότε ήμασταν μετρημένοι αυτοί που το έβλεπαν (καθώς και αυτοί που χρησιμοποιούσαν συστηματικά το ίντερνετ). Δεν ήταν το 2004 που γράφει στο προφίλ μου ότι έκανα εγγραφή. Νομίζω ήταν 2001, αλλά κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένα ζήτημα με τη βάση δεδομένων και άλλαξαν κάποιες ημερομηνίες. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος Moderator αυτό, γιατί δεν το θυμάμαι και με σιγουριά.
thanasis00 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 χμμμ νομίζω ότι από εδώ έκανα πρώτη φορά overclock σε έναν pentium 4 και μια κάρτα γραφικών nvidia 7200gs... (τα οποία βέβαια κάηκαν μετά από λίγο καιρό!!!)
mary Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Απο αναζητηση στο google για το πως να μπω στο μενου του ρουτερ που εχω μερι και σημερα με εβαλε στο ινσομνια.(Το θυμαμαι σα να ηταν χθες ) Μετα το παρατησα για κανα χρνο και βαλε και μετα παλι απο καποιο αλλο προβλημα υπολογιστη ειδα οτι ειχα ηδη λογαριασμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα