SpY Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 εγώ το θυμάμαι όταν ήταν ακόμα surf.to/insomnia Και μέτα έγινε έτσι : http://web.archive.org/web/20000511233136/http://www.insomnia.gr/ ε ρε εποχές που αλλάζαμε το κέντρο στο κινητο και στέλναμε τσάμπα sms μέσω τρεχα γύρευε
feodor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Φτανει μεχρι την νεολιθικη εποχη.... Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με το ινσομνια... Tαχουμε πει και ξαναπει αλλα τεσπα mode on Tην σελιδα της insomnia την επισκεπτομουνα λογω της "μακαριτισας" της xtreme ,οταν λιγο επειτα απεκτησε φορουμ απλα εγινα μελος .... Tαχουμε πει και ξαναπει αλλα τεσπα mode off Τι εστι xtreme?
Swimmer21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 To insomnia λεγοταν παλια M.I.B. ? Men In Black?
kfyros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 για τα γκομενάκια (με πρόλαβε ο φρινταμπας) Οταν πρωτομπηκα στο site το 97 δεν θυμαμαι αν ειχε καν forum και εγγραφες. Αν ειχε πρεπει να ηταν αλλη βαση δεδομενων γιατι δεν εχω δει εγγεγραμμενο μελος τοσο παλιο. Παντως τοτε ειχε πειρατικα προγραμματα Το forum νομιζω το πρωτοειδα καπου το 2000. Θα γραφτηκα οταν αποφασισα οτι ηθελα να απαντησω σε καποιο μηνυμα. Φυσικα δεν θυμαμαι τι. Το 97 ;;;; Σε BBS ήταν γραμμένο ;
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Χ-treme λέμε την εταιρεία που εδινε τζαμπε ιντερνετ και είχε μονο χρονοχρεωση; Θυμαμαι που την χρησιμοποιουσα και μετα από λιγο ανακάλυψα ότι στην επαρχία χρέωνε 3000δρχ την ωρα οντοπικ τωρα, μου το προτεινε ενας φιλος σαν φορουμ που μπορεις να συνομιλεις με αλλους χρηστες κλπ.. Εκανα εγγραφη και λίγα ποστ και μετά δεν ασχοληθηκα ξανα, δεν μπορουσα καν να φανταστω ότι θα το χρησιμοποιώ σε μόνιμη βαση.
panosno1com Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 :confused: Παει τοσο πισω? Φτανει μεχρι την νεολιθικη εποχη.... κ ακομα πιο πισω, ο ιησους ειχε φαει ban για προσηλυτισμό !!! την παρασκευη που κλεινω τα 8 χρονια εγγραφης.... ειχα εγγραφει για να ρωτησω κατι για filmnet decrypter , γιατι μεσω μια καρτας τηλεορασης με τσιπακι bt848 κατι τετοιο και το αναλογο προγραμμα εβλεπες τζαμπα φιλμνετ χωρις ηχο και κυριως σουπερσπορτ, αυτο ηθελα εγω και εβαζα αγωνες στο ραδιο και εικονα στο πισι!!! Επειτα μπορουσες να κατεβαζεις κ κανα warez ή κανα κρακ .... μετα εμπαινα αραια κ που , μεχρι περιπου το 2006 που ξεκινησα να ειμαι πιο ενεργο μελος λογω των υποτιτλων (μπορει και πιο παλια δε θυμαμαι μεχρι που τους βγαλανε) ε κ επειδη ηθελα νεο pc , ε μετα η συνεχεια γνωστη...
gatokoritso Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ήθελα να ρωτήσω για νέα αγορά pc.ακόμα δεν την εχω κάνει τη ρημαδα την ερώτηση...άτιμη άφραγκία...
traganeus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εγώ ήθελα να λύσω 2 ασκήσεις, και μπήκα και τις έβαλα σε μορφή απορίας και καλά. Μου τις λύσανε αμέσως και κάνανε και κόντρα ποιος θα το κανει πρώτος.
Marria Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εμπαινα πιο παλια, αλλα δεν ειχα κανει εγγραφη, βαριομουν , διαβαζα μονο τις ειδησεις κτλ κτλ, μεχρι που μια μερα πηρα το θαρρος και εκανα κανονικα εγγραφη.. και ελπιζω να μη το μετανοιωσατε
slygeo87 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά αλήθεία, αν δεν είχα κάνει εγγραφή στο ινσόμνια μπορεί να έκανα κάτι περισσότερο δημιουργικό. Έστω κεφτέδες! ΚΑΤΙ! Δε γουστάρω να πω τον λόγο. 1
Tilemaxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μου το πρότεινε ένας φίλος που ήταν ήδη μέλος.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γράφτηκα με σκοπό να απαντήσω στο συγκεκριμένο thread πως γράφτηκα για να απαντήσω σ'αυτό το thread όταν αυτό θα άνοιγε.
nikos21aek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γιατί είμαι κουκουβάγια κλασσική και δεν έχει και πολλά να κάνεις το βράδυ στο ίντερνετ.Από τα forums που παίζαν το ινσόμνια ήταν το πιο ξεκούραστο και ευχάριστο στη χρήση.Και είναι ακόμη.Όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια ναουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα