Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η ωρα για ενα ακομα θεμα περιεργειας.

Για ποιο λογο εγινε η αρχικη εγγραφη σας στο insomnia;

Απορια τεχνολογικου περιεχομενου , πωληση-αγορα προιντων , κινηματογραφικομουσικη απορια , φιλος κλπ...

Γραφτε την ιστορια σας απο αρχη-αρχη.

Μιας το ανοιξα , ξεκιναω λεγοντας οτι εκανα την εγγραφη μονο και μονο για να βαλω μια αγγελια , παρολαυτα ηταν η περιοδος που επρεπε να εισαι τουλαχιστον 6 μηνες γραμμενος ωστε να ανοιξεις μια αγγελια και ετσι απλα παρατησα το λογαριασμο :devil:

Ετσι μετα απο κανα 6μηνο και βαλε ξαναμπηκα για τεχνολογικη απορια σχετικα με κατι drivers του πισιου.

Παλι balls λογω της καταραμενης sony , παρολαυτα τα παιδια βοηθησαν πολυ.

ε , μετα ειδα και λιγο το μπλα-μπλα , κινηματογραφους κλπ.

νταξ φαση εχει , καλα περναμε... B)

εσεις; :P

Υ.Γ Εαν δεν...σχωρατε με , λογω ωρας.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ημουν τελειως ασχετος με τους υπολογιστες (οχι πως τωρα ειμαι σχετικος) και ηθελα να μαθω 2-3 πραγματα παραπανω. Τουλ καποια βασικα

Edit:

Μου το προτεινε το site καποιος συμφοιτητης μου τοτε (γνωστης αυτος των pc)

Δημοσ.

Οταν πρωτομπηκα στο site το 97 δεν θυμαμαι αν ειχε καν forum και εγγραφες. Αν ειχε πρεπει να ηταν αλλη βαση δεδομενων γιατι δεν εχω δει εγγεγραμμενο μελος τοσο παλιο. Παντως τοτε ειχε πειρατικα προγραμματα:devil:

Το forum νομιζω το πρωτοειδα καπου το 2000. Θα γραφτηκα οταν αποφασισα οτι ηθελα να απαντησω σε καποιο μηνυμα. Φυσικα δεν θυμαμαι τι.

Δημοσ.

Λογικα κατι θα googlαρα και θα μου εβγαλε εδω αποτελεσμα.Αλλα αποτι βλεπω ειχα γραφτει τον Ιανουαριο αλλα δεν πρεπει να ειχα ξανα μπει μεχρι τον Ιουνιο,απο τοτε μπαινω καθε μερα.^_^

Δημοσ.

Tαχουμε πει και ξαναπει αλλα τεσπα mode on

Tην σελιδα της insomnia την επισκεπτομουνα λογω της "μακαριτισας" της xtreme ,οταν επειτα απεκτησε φορουμ απλα εγινα μελος ....

Tαχουμε πει και ξαναπει αλλα τεσπα mode off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...