trivium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ναι το εχω και το εχω ρυθμισει για 7.1 αν δεν κανω λαθος..θα το ξανατσεκαρω αλλα ενταξει δεν ειναι οτι δεν ηξερα να συνδεσω 3 καλωδια!μαλλον θα μου εχει ξεφυγει καποια λεπτομερεια η ισως οντως θελει το καλωδιακι 3x4 Μη νομίζεις, 3 καλώδια είναι σε 4, απλά αν δεις το πορτοκαλί και το μαύρο έχουν τριπλό jack. Πατέντες της Creative για να έχεις και καλά ένα καλώδιο λιγότερο.
profi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 δεν έχεις το καλώδιο που φαίνεται στο πρώτο σου ποστ?
trivium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 δε παίζει ρε συ... κι εγώ αυτό το γούφερ έχω... creative inspire t7700 γράφει ξεκάθαρα όπως του φίλου... το καλώδιο 4 σε 3 το είχε μέσα απ το κουτί...
NinoOaoe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οχι παιδια εγω εχω 4 σε 4 καλωδιο και δεν παιζει σωστα και χρειαζομαι το 4 σε 3 καλωδιο μαλλον! Αυτο λεω :/
trivium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οχι παιδια εγω εχω 4 σε 4 καλωδιο και δεν παιζει σωστα και χρειαζομαι το 4 σε 3 καλωδιο μαλλον! Αυτο λεω :/ τότε μάλλον έλυσες το πρόβλημα σου...
NinoOaoe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μα ναι αυτο ελεγα και γω απο την αρχη οτι μαλλον φταιει το καλωδιο και αν ξερει κανεις πως λεγετε και που μπορω να βρω! Απλως τα παιδια εδω λεγανε οτι γινετε κ χωρις να αλλαξω καλωδιο και φυσικα κ τους ευχαριστω πολυ! Απλα μαλλον θα αλλαξω καλωδιο αλλα δεν ξερω και που να το βρω αυτο! Εψαξα σε πολλα online καταστηματα οπως eshop plaisio skroutz και δεν το βρηκα!
profi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 κ εμενα 3 σε 4 είναι αυτό που είχαν μέσα!!περίεργο που δεν έχεις τέτοιο κ εσύ!δεν το είχα καταλάβει my bad! έτοιμο λίγο δύσκολο να βρείς!!μόνο από την creative αλλά είναι παλιό μοντέλο! το γκρί μοιράζεται στο πορτοκαλι κ το μαυρο οπότε θες 2 τέτοια από μαγαζί με ηλεκτρονικά,φτηνά είναι http://www.trait-tech.com/product/T-PCA-175__3-5mm-plug-to-3-male-rca-video-audio-cable-1-9m-6ft.html για την πορτοκαλί κ μαύρη υποδοχή της κάρτας μετά 3 από rca female σε stereo για να πάνε στο woofer http://www.pchotdeals.com/.sc/ms/dd/ee/24713/3.5mm%20Stereo%20Male%20to%20RCA%20Stereo%20Female%206ft%20Extension%20Audio%20Cable%20 κ είσαι έτοιμος...βρές κ ποιό είναι ποιό κ καθάρισες! αααα κ ένα από στέρεο σε στέρεο (για την πράασινη υποδοχή)
NinoOaoe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εχω μπερδευετει αρκετα γιατι ειμαι ασχετος με τα καλωδια ηχου... Αυτα τα λινκ εχουν μεσα καλωδια τα οποια δεν ειναι mini jack to mini jack.Πως θα με βοηθησουν στο να ακουγονται και τα 7 ηχεια?Δεν εχει καν θεση να τα βαλω στο woofer
profi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αν συνδέσεις ένα από το πρώτο λινκ με ένα από το δεύτερο έχεις mini jack to mini jack αν συνδέσεις δύο από το πρώτο λινκ με τρία από το δεύτερο έχεις 2 mini jack to 3 mini jack βάλε κ ένα σκέτο mini jack το mini jack που σου λέω να πάρεις...έχεις αυτό που θες 3 mini jack το 4 mini jack εε?
NinoOaoe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αααα χαχαχ οντως εξυπνο σορρυ αλλα αρκετα ασχετος για να το καταλαβω με την μια ωραια μαλλον αυτο θα κανω τωρα..οποτε το αλλο καλωδιο δεν παιζει να το βρω πουθενα ε?
profi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 μπα,κ βαρέθηκα να κοιταξω κιόλας να σου πω την αλήθεια,δεν θα συμφέρει οικονομικά!!κ αυτά τα καλώδια μην τα πληρώσεις χρυσά,κανα 10ευρο μαξ όλα μαζί!! το πως θα αντιστοιχίσεις σωστά τα ηχεία με τα βύσματα είναι λίγο tricky,οπότε πές αν δεν θέλεις να παιδευτείς!
NinoOaoe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 πω ρε φιλε επρεπε να το ψαξω πριν την αγορασω την σκατοκαρτα!Αν ειναι να δωσω και αλλα λευτα για μια καρτα ηχου που δεν μου κανει και τρομερη εντυπωση στο αυτι τοτε επερνα καλυτερα μια καλυτερι που θα ειχε κ ολα τα χρωματα :/ Μαλλον θα την πουλησω και θα μεινω με την καρτα ηχου της motherboard δεν θελω να δωσω και αλλα λευτα και να πεδευτω τοσο :/ Ευχαριστω και παλι παιδια ειστε γαματοι παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα