Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπερα.Αγορασα προσφατα την καρτα ηχου Sound Blaster Audigy SE και εχω τα ηχεια Creative T7700 7.1. Η καρτα ηχου εχει 4 minijack ενα μαυρο ενα πορτοκαλι ενα πρασινο και ενα μπλε ενω τα ηχεια 4 παλι μαυρο πορτοκαλι πρασινο και ΓΚΡΙ. οποτε οπως καταλαβαινετε δεν λειτουργουν και τα 7 ηχεια αλλα τα 5 μονο επειδη το γκρι καλωδιο δεν εχει που να μπει. Διαβασα οτι χρειαζομαια υτο το καλωδιο

http://ask.creative.com/wwenglish/speakers/images//T7700_Cables1.jpg

αλλα δεν ξερω αν ισχυει και αν ναι πως λεγετε και που θα το βρω!

post-226452-0-39627700-1319575033_thumb.jpg

Δημοσ.

wow τι μου θύμησες τώρα...κάπου τα έχω αυτά τα ηχεία αλλά κάτι είχαν πάθει...ή το control τους ή ο ενισχυτής!!

δεν χρειάζεσαι τίποτα,πίσω από το woofer θα βάλεις τα 4 καλώδια...στην κάρτα τα τρία κ το διακοπτάκη που έχει θα επιλέξεις το 7.1...δεν θυμάμαι τι άλλες επιλογές έχει (native k 5.1 νομίζω)...κ μετά θα δείς κ το software της κάρτας!!

τι λειτουργικό έχεις?

Δημοσ.

Εχω windows 7 αλλα με το διακοπτακι δεν αλλαζει κατι.παιζουν και τα 7 ηχεια οταν το εχω στο 5,1 αλλα οταν πχ κανω τεστ για τα 7 ηχεια δεν παιζουν τα 2 οτι και να κανω.

Δημοσ.

ναι και κατι αλλα τεστ απο την MIcrosoft.Και γενικα θελω να ειναι Direct δεν θελω να παιζει με τους διακοπτες...Γιαυτο λεω πως λεγετε αυτο το σκατοκαλωδιο και που μπορω να βρω :/ Εκτοσ και αν υπαρχει καποια αλλη λυση εκτος απο το να πειραξω τον διακοπτη!

ναι και κατι αλλα τεστ απο την MIcrosoft.Και γενικα θελω να ειναι Direct δεν θελω να παιζει με τους διακοπτες...Γιαυτο λεω πως λεγετε αυτο το σκατοκαλωδιο και που μπορω να βρω :/ Εκτοσ και αν υπαρχει καποια αλλη λυση εκτος απο το να πειραξω τον διακοπτη!

Δημοσ.

δεν χρειάζεσαι καλώδιο,θα τα κοιτάξω αύριο κ θα σου δώσω λεπτομέριες γιατί τώρα δεν τα θυμάμαι!

Δημοσ.

Ενταξει σε ευχαριστω παρα πολυ! Παντως δοκιμασα αρκετα πραγματα! Θα περιμενω και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

ωπα,το μπλε δε σε αφορα,ειναι Line In!

θα βαλεις στα ηχεια τα 4 βυσματα(εκει εχει γκρι)και στη καρτα ηχου θα βαλεις τα 3.

θα ρυθμισεις ΣΩΣΤΑ τα ηχεια απο τα windows και φυσικα θα πρεπει να περασεις τους τελευταιους drivers

Δημοσ.

ωπα,το μπλε δε σε αφορα,ειναι Line In!

θα βαλεις στα ηχεια τα 4 βυσματα(εκει εχει γκρι)και στη καρτα ηχου θα βαλεις τα 3.

θα ρυθμισεις ΣΩΣΤΑ τα ηχεια απο τα windows και φυσικα θα πρεπει να περασεις τους τελευταιους drivers

σωστά τα λέει ο ntinaras,οι επιλογές των οδηγών είναι για κλωτσιές βέβαια (είναι γνωστή η creative για τους άθλιους αδηγούς της),τα τεστ επίσης για κλωτσιές (κ των windows κ των οδηγών,οπότε μην ασχολείσαι)...για να έχεις κανονικό surround ήχο 5.1 κ 7.1 μόνο από ταινίες που το υποστηρίζουν!για μουσική δεν θυμάμαι ακριβώς από software μεριά τι παίζει αλλά νομίζω μόνο με το διακοπτάκι παίζαν όλα(6.1...για να παίζουν τα 4.1 νομίζω γινόταν κ κ από software)!(το κεντρικό ξέχνα το γενικά...μόνο σε ταινίες θα παίζει!)

εκτός αν έχεις όρεξη να παιδευτείς λίγο με τους KX drivers (αυτό είναι το ονομά τους)αν υποστηρίζουν την κάρτα σου!με τα win7 είναι λίγο μανικάκι,λιιιιγο....με τα ΧΡ μια χαρά!

Δημοσ.

Εχω βαλει τους τελευταιους drivers ρε παιδια και απλα οταν παω και ρυθμιζω τα ηχεια ακουω μονο τα 5 στο τεστ. Οταν ειχα συνδεδεμενα τα ηχεια στην default καρτα ηχου της motherboard η οποια ειχε χωρο και για το γκρι καλωδιο δουλευαν κανονικα τα 7 ηχεια και σε ταινιες και σε μουσικη..με τον διακοπτη του woofer να δειχνει στο direct :/

Συγνωμη για την ταλαιπωρια παλικαρια!

Δημοσ.

man χαλάρωσε για αυτό είμαστε εδώ,για να δίνουμε κ να παίρνουμε συμβουλές!

συνδεδεμένα στην μητρική έπαιζαν κ τα 7 κ στο τεστ?στο τεστ όχι στη μουσική!

το γκρί πάει στο woofer,το έβαλες?κ τα άλλα στην κάρτα!!

Δημοσ.

Ναι επαιζαν κανονικα και τα 7 και στο τεστ και παντου.Το ειχα στο direct το διακοπτακι αλλα τωρα που εβαλα την καρτα ηχου το βαζω μια στο direct μια στο 6.1 μια στο 5.1 γιατι δοκιμαζω.επισης τα καλωδια στο woofer τα εχω ολα συνδεδεμενα και τα 4. Αλλα η καρτα ηχου εχει 3 θεσεις για τα minijack με χρωματα μαυρο πορτοκαλι και πρασινο οποτε παιζουν μονο τα 5 ηχεια.εκτος κ αν βαλω το διακοπτακι στο 5.1 οπου τοτε παιζουν και τα 7..αλλα αυτο δουλευει μονο στην μουσικη και στις ταινιεσ,οταν κανω 8 channel test δεν δουλευει με τιποτα.δουλευουν κλασσικα μονο τα 5

Δημοσ.

Έχω τα ίδια ηχεία. Εάν τα έχεις σωστά πίσω και το trigger στο direct, τότε φταίνε οι ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. Έχεις το Creative Console Launcher;

Δημοσ.

Ναι το εχω και το εχω ρυθμισει για 7.1 αν δεν κανω λαθος..θα το ξανατσεκαρω αλλα ενταξει δεν ειναι οτι δεν ηξερα να συνδεσω 3 καλωδια!μαλλον θα μου εχει ξεφυγει καποια λεπτομερεια η ισως οντως θελει το καλωδιακι 3x4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...