Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Τα τελευταία χρόνια για να δω αν μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι ανεκτά στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώ αυτό το site : http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ .Έχω προσέξει όμως ότι τα αποτελέσματα του δεν είναι ακριβή και μερικές φορές με προβληματίζουν.Για παράδειγμα στο screenshot οπού η ανάλυση γίνεται στο Battlefield 3.Τι να πιστέψω;Τι να κοιτάω;

post-185989-0-10624500-1319568926_thumb.png

Δημοσ.

Χοντρικά αυτό που λέει το συγκεκριμένο site είναι πως το παιχνίδι θα παίζει αλλά με χαμηλή ποιότητα γραφικών. Δεν ισχύει;

Δημοσ.

Οτι λεει το Site ειναι αληθεια αλλα η μιση !! Δηλαδη,εγω ΔΕΝ εχω καρτα γραφικων αλλα ανετα παιζω το Fifa manager 2012.

Στο Τεστ του site μου εγραψε οτι η καρτα γραφικων πρεπει να γινει αναβαθμιση για να παιξει,το δοκιμασα με ολα στο φουλ και παιζει.

Δημοσ.

Και εντομεταξύ μου λέει ότι θέλει κάρτα γραφικών 1 GB και τόση έχω.Ξέρετε μήπως κανένα άλλο πιο ακριβές site;

Δημοσ.

Και εντομεταξύ μου λέει ότι θέλει κάρτα γραφικών 1 GB και τόση έχω.Ξέρετε μήπως κανένα άλλο πιο ακριβές site;

Εσυ τωρα που κολλας ; Αν φοβασαι μηπως το αγορασεις και ΔΕΝ παιζει κατεβασε το Demo και κανε δοκιμη !!!

Δημοσ.

Εσυ τωρα που κολλας ; Αν φοβασαι μηπως το αγορασεις και ΔΕΝ παιζει κατεβασε το Demo και κανε δοκιμη !!!

Δεν είναι αυτό το θέμα μου, απλά παραξενεύτηκα και σκέφτηκα μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα..

Δημοσ.

Μα δε λέει ότι η κάρτα σου δεν έχει αρκετή μνήμη. Λέει πως είναι αδύναμη (που ισχύει) για να παίξεις το παιχνίδι με υψηλά γραφικά.

Δημοσ.

Σου ειπα το Site "λεει " την μιση αληθεια. Σε εμενα ετσι εγινε...Ας ποσταρει και καποιος αλλος ! :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα.Τα τελευταία χρόνια για να δω αν μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι ανεκτά στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώ αυτό το site : http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ .Έχω προσέξει όμως ότι τα αποτελέσματα του δεν είναι ακριβή και μερικές φορές με προβληματίζουν.Για παράδειγμα στο screenshot οπού η ανάλυση γίνεται στο Battlefield 3.Τι να πιστέψω;Τι να κοιτάω;

Μηπως, λεω μηπως ειναι λιγο οτι να'ναι το site?

Εμενα με Phenom II X4 810, 16gb DDR3@1600, Radeon 5850 και SSD δισκο μου λεει οτι θα παιζω το Battlefield 3 στα minimum settings... Ουτε καν reccomended... λολ?

Υ.Γ. επισης μου λεει οτι η καρτα γραφικων μου εχει 745Mb VRAM, αντι για 1gb...

Δημοσ.

Προφανώς στο βγάζει επειδή για κάποιον κουλό λόγο βλέπει την κάρτα σου να χει <1GB VRAM. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό...

edit: Πάντως παίζει να το βγαζε ούτως ή άλλως μια και σύμφωνα με τα επίσημα requirements η minimum ati recommended κάρτα είναι η 6950.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...