TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πάλι δεν μπορείς να κάνεις install,απλά θα τρέχει έτσι και όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου με το unetboot μπορείς να κάνεις και persistent αρχείο για να κρατάει διάφορα.
XronisR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εκανα persistent 500mb Eκανα persistent 500mb
XronisR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ξεθαβω το θεμα καθως επεσε στα χερια μου μια SD HC 8GB. Θα μπορεσω να κανω install windows εκει μεσα? Αν ναι,πως? Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει. Το netbook ειναι το Dell Inspiron Mini 9.
antonl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Από default σίγουρα δεν γίνεται. Αν googlάρεις θα δεις ότι υπάρχουν τρόποι να το κάνεις αλλά απαιτούν κόπο (και την ύπαρξη εσωτερικού σκληρού). Φαντάζομαι μιλάς για XP. Επίσης έχε υπόψη πως όλα θα λειτουργούν αρκετά πιο αργά λόγω χαμηλής ταχύτητας της κάρτας.
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εξαρτάτε φίλε μου από το πως είναι συνδεδεμένο το card reader. Αν είναι σε usb controller ισχύει ότι και για τα στικάκια. Αν είναι σε pci κατάσταση μπορεί να το βλέπει σαν εσωτερικό δίσκο και να σε αφήσει να κάνεις εγκατάσταση. Πρέπει όμως να το δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς. Μην περιμένεις όμως καμιά φοβερή ταχύτητα από sd. Αν θέλεις να κάνεις δουλειά πρέπει να πας σε cf (compact flash) κάρτα και μάλιστα σε κάποια γρήγορη (266x) και πάνω (400x/600x) και να διαβάζει το card reader cf φυσικά. Είναι όμως πολύ ακριβές και ξεκινάνε οι 8άρες από τα 30€ περίπου. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&filter-1531=1 Επίσης τα 8gb δεν θα σου φτάσουν και θα είσαι συνέχεια στο σβήσιμο. Καλύτερα 16gb.
XronisR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τελικα δεν διαβαζει καθολου την sd.Βεβαια δεν θα ασχοληθω αλλο. Θα ψαξω να βρω για ssd 8gb η 16gb μεταχειρισμενο.Εχω βαλει και αγγελια ζητησης. Οτιδηποτε αλλο απλα δεν αξιζει την ταλαιπωρια και το κοπο. Ωριστε και μια φωτο απο τον ssd. Uploaded with ImageShack.us
XronisR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν αλλαζεις σκληρο; Αυτος ειναι ο σκληρος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα