Προς το περιεχόμενο

Format απο Usb σε Usb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι δεν μπορείς να κάνεις install,απλά θα τρέχει έτσι και όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου με το unetboot μπορείς να κάνεις και persistent αρχείο για να κρατάει διάφορα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα καθως επεσε στα χερια μου μια SD HC 8GB.

Θα μπορεσω να κανω install windows εκει μεσα?

Αν ναι,πως?

Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει.

Το netbook ειναι το Dell Inspiron Mini 9.

Δημοσ.

Από default σίγουρα δεν γίνεται. Αν googlάρεις θα δεις ότι υπάρχουν τρόποι να το κάνεις αλλά απαιτούν κόπο (και την ύπαρξη εσωτερικού σκληρού). Φαντάζομαι μιλάς για XP. Επίσης έχε υπόψη πως όλα θα λειτουργούν αρκετά πιο αργά λόγω χαμηλής ταχύτητας της κάρτας.

Δημοσ.

Εξαρτάτε φίλε μου από το πως είναι συνδεδεμένο το card reader. Αν είναι σε usb controller ισχύει ότι και για τα στικάκια. Αν είναι σε pci κατάσταση μπορεί να το βλέπει σαν εσωτερικό δίσκο και να σε αφήσει να κάνεις εγκατάσταση. Πρέπει όμως να το δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς.

Μην περιμένεις όμως καμιά φοβερή ταχύτητα από sd. Αν θέλεις να κάνεις δουλειά πρέπει να πας σε cf (compact flash) κάρτα και μάλιστα σε κάποια γρήγορη (266x) και πάνω (400x/600x) και να διαβάζει το card reader cf φυσικά. Είναι όμως πολύ ακριβές και ξεκινάνε οι 8άρες από τα 30€ περίπου.

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&filter-1531=1

Επίσης τα 8gb δεν θα σου φτάσουν και θα είσαι συνέχεια στο σβήσιμο. Καλύτερα 16gb.

Δημοσ.

Τελικα δεν διαβαζει καθολου την sd.Βεβαια δεν θα ασχοληθω αλλο.

Θα ψαξω να βρω για ssd 8gb η 16gb μεταχειρισμενο.Εχω βαλει και αγγελια ζητησης.

Οτιδηποτε αλλο απλα δεν αξιζει την ταλαιπωρια και το κοπο.

Ωριστε και μια φωτο απο τον ssd.

img20120614192721.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...