vzl13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.Είχα στο PC της υπογραφής μου μια Nvidia 8800GTS (320MB),η οποία προχτές μας άφησε χρόνους...Στα πλαίσια σταδιακής αναβάθμισης,παράγγειλα μια ΑΤΙ 6950 2GB.Επειδή δεν έχω ξανακάνει αλλαγή από Nvidia σε ΑΤΙ,σκέφτομαι να ακολουθήσω τα εξής βήματα: 1)Εκκίνηση σε Safe Mode και απεγκατάσταση με το Your Uninstaller ότι υπάρχει απο Nvidia, 2)Εκκίνηση κανονικά και εγκατάσταση των τελευταίων ΑΤΙ Catalyst που κατέβασα από το επίσημο site http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx#1 την Catalyst Suite με τα 92ΜΒ (έχω Windows 7 64-bit) Είπα να ρωτήσω,για να μην κάνω καμία εξυπνάδα,αν είναι σωστά αυτά που θα κάνω ή αν χρειάζεται κάτι αλλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
LouCi4er Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κανεις απεγκατασταση τους nVidia drivers.Επανεκινηση σε safe mode και καθαρισμα οτι απεμεινε με driver sweeper.Βγαζεις την nvidia,βαζεις την ATI και βαζεις τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα