evoluti0n Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν μιλατε για μενα οντως εκανα λαθος εγραψα 2 φορες dx11 αλλα οπως και να εχει αποκλειετε να βγει παιχνιδι τωρα που να μην μπορει να παιξει σε dx10 ειναι νωρις ακομα για να το χαιρετησουμε οσο για τις γνωσεις μου επειδη εκανα τωρα εγγραφη δεν σημαινει οτι δεν γνωριζω Link
G@rg@oun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Σου λεω αυτο -->Edit:επισης ειδα και αυτο που λες για το οτι η 4870 δεν υποστηριζει directx11.εσυ δηλαδη πιστευεις οτι με μια καρτα απο αυτες που εβαλες θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια σε directx11?Για την ενημερωση σου,δεν θα μπορεις. Και μου απαντας αυτο -->ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΑΝ ενα παιχνιδι <ΟΠΟΙΟ ΝΑΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ> θελει DX11 για να παιξει<ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ>και η καρτα μου δεν τους περνει..αυτοματα ΔΕΝ μπορω να τα παιξω. ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΑ μια με DX11 σε αυτο τον τομεα υπερτερει. Οκ,απο μενα τελος στο θεμα της καρτας που θα παρεις. Οσον αφορα το θεμα της ηλικιας σου οπως λες που εισαι μικρος αλλα οχι νεουδι στα Pc,μακαρι να ήσουν νεουδι αλλα να ειχες ΤΡΟΠΟΥΣ. Για τις γνωσεις σου δεν θα το σχολιασω,κανεις δεν γεννήθηκε γνωριζοντας αλλα φροντίζοντας να ακουει θα μαθει πολλα περισσοτερα απο οσα μαθαινει οταν λεει οτι ξερει. ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, σε πειραξαν και οι τροποι μου. Που σε προσβαλα και δεν το καταλαβα? ΤΟ οτι ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ και με ΕΙΡΩΝΙΑ δηλαδη πως ήθελες να απαντήσω!! ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ? ΕΓΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...Ερωτησεις και απαντησεις κανουμε και παντα φιλικά!! ΟΥΤΕ το επαιξα ξερόλας, ούτε παντογνώστης, ούτε ειρωνεύτικα καποιον ΣΚΟΠΙΜΑ<δεν ξερω αν παρεξηγησες καποια κουβεντα μου!> Απο εκει και περα αντικρουω απαντησεις με ερωτησεις για να μαθω περισσοτερα πραγματα. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...αβουλο πλασμα να λεω "ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ" δεν ειμαι και ουτε θα γινω. Όσο για τις γνώσεις μου 25 χρονών είμαι και ξέρω αρκετά πράγματα. Στους τομείς που χρειάζομαι βοήθεια ΡΩΤΑΩ. ΤΕΛΟΣ, το ξαναλέω δεν ειπα και ούτε είχα σκοπό να πω κάτι για να προσβάλω καποιον! Ανάγκη εχω και ρωτάω πραγματα. Βρε καλο μου παλικαρι παλι τα ίδια θα λεμε?? Δεν μπορεις να κρίνεις δυο καρτες με διαφορετική gpu (τσιπ) βάση του χρονισμου τους ή της ποσοτητας της μνήμης ή του είδους της μνημης! Τετοιου είδους συγκρισεις μπορούν να γίνουν μονο μεταξύ καρτών με ΙΔΙΑ gpu. Τεσπα Στα 75 http://www.skroutz.gr/s/341901/Asus-Radeon-HD6670-1GB-DDR3.html (περίπου 3 φορες πιο γρήγορη από την 6450) Στα 100 http://www.skroutz.gr/s/336293/MSI-Radeon-HD6770-1024MB.html (περιπου 4 φορες πιο δυνατη απο την 6450) Νόμιζα ότι επειδή διευκρίνησα για τι την θέλω,έστω και μια μικρή ΣΥΓΚΡΙΣΗ θα μπορουσε να γινει..<η ΤΑΔΕ ειναι καλυτερη απο την ΤΑΔΕ,έστω και για λίγο>,Τεσπα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πεστα χρυσοστομε... με το ζόρι κρατιέμαι τόση ώρα και δεν μιλάω! Γαμω την τρέλα μου... τα 2 πρώτα χρονια στο φορουμ ειχα ελαχιστα ποστ διοτι ακριβώς δεν ήξερα πολλά και απαντουσα μονο σε ότι ήξερα και ήμουν 100% σιγουρος... Ακομη και τώρα το ίδιο κανω... Και τουλαχιστον όταν ρωτούσα κατι... οκ ναι φιλτράριζα τις απαντησεις που έπερνα αλλά ήξερα επισης να σεβομαι και να δέχομαι την αποψη ατόμων με ιστορία στο φορουμ και ατόμων που φαινόταν να εχουν πολλες περισσότερες γνώσεις από εμενα!! Αυτο το πράγμα τον τελευταίο καιρο με τα νέα μελη "περιορισμένων γνώσεων" που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και στα οποια πρέπει καθε μα καθε φορα να αποδυκνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας πραγματικα δεν μπορώ να το καταλάβω καιέχει αρχίσει να με εκνευρίζει υπερβολικά!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τσαντιζεσαι και να λες "με το ζορι κρατιεμαι" !! Ειναι μια ειδους "μαγκια" , "δικαιωση" οτι τι? Οτι δεν εισαι "ΤΡΑΓΟΣ" που λεει ο λογος? ΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ισα ισα που ρωταω πραγματα ή φερνω αντερωτησεις στις απαντησεις σου για να καταλαβω καλυτερα!! Και μην μου λες<ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ>οτι δεν σεβαστηκα καποιον ή κατι..γιατι ΔΕΝ εβρισα και ΔΕΝ προσβαλα ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΓΑ. Δηλαδη ΔΕΝ ηθελες ουτε να ρωτησω κατι? Να πω ΟΚ εχεις δικιο? ΤΑ ΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Σορρυ δεν ειμαι τετοιο ΑΤΟΜΟ. Και εγω "παλιος" ειμαι εδω περα και δεν απανταω σε κατι που δεν ξερω τοσα χρονια..αλλα εδω εγω το ανοιξα το τοπικ και εγω ρωταω..οποτε αν νομιζεις οτι γινεσαι "ελεφαντας" τοτε ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ να συνεχιζεις την κουβεντα. <κατα την γνωμη μου λαθος να το νομιζεις ΑΥΤΟ.>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα