G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, μου καηκε η καρτα γραφικων που ειχα στο PC. Ειχα την ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ πανω στο MOTHERBOARD , με επεξεργαστη Pentium 4 (στα 2.33Ghz αν θυμαμαι καλα). Θελω μια σχετικα φτηνη ΚΑΡΤΑ μιας και το PC αγοραστηκε το 2005<ολα του τα κομματια>, αλλα 1GB και οσο το δυνατον καλυτερες ταχυτητες πυρηνα κ μνημης. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ?
evoluti0n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, μου καηκε η καρτα γραφικων που ειχα στο PC. Ειχα την ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ πανω στο MOTHERBOARD , με επεξεργαστη Pentium 4 (στα 2.33Ghz αν θυμαμαι καλα). Θελω μια σχετικα φτηνη ΚΑΡΤΑ μιας και το PC αγοραστηκε το 2005<ολα του τα κομματια>, αλλα 1GB και οσο το δυνατον καλυτερες ταχυτητες πυρηνα κ μνημης. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ? Ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις και σε τη αναλυση παιζεις?
G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις και σε τη αναλυση παιζεις? MAX 50e αναλυση εχω μια 23αρα LG όσο καλυτερη γινεται χρησιμοποιώ ανάλογα με την καρτα γραφικών δλδ. υγ. η ΚΑΡΤΑ να εχει και HDMI
evoluti0n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Sapphire radeon HD 6570 Θα κοιτουσα σε κατι τετοιο Παντως αν θες για παιχνιδια οτι και να παρεις σε αυτα τα λεφτα πανω κατω το ιδιο ειναι Για μενα γνωμη μου κοιτα στα μεταχειρισμενα μηπως βρεις καμια καρτα σε αυτα τα λεφτα που σιγουρα θα ειναι καλυτερη
G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Sapphire radeon HD 6570 Θα κοιτουσα σε κατι τετοιο Παντως αν θες για παιχνιδια οτι και να παρεις σε αυτα τα λεφτα πανω κατω το ιδιο ειναι Για μενα γνωμη μου κοιτα στα μεταχειρισμενα μηπως βρεις καμια καρτα σε αυτα τα λεφτα που σιγουρα θα ειναι καλυτερη Την εχω δει και αυτη απλα ξεφευγει παει 65+ !! Για αυτην εδω ΚΑΡΤΑ τι γνωμη εχεις? ή αυτην εδω ΚΑΡΤΑ ? υγ. μεταχειρισμενα?κανα site?
evoluti0n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Την εχω δει και αυτη απλα ξεφευγει παει 65+ !! Για αυτην εδω ΚΑΡΤΑ τι γνωμη εχεις? ή αυτην εδω ΚΑΡΤΑ ? υγ. μεταχειρισμενα?κανα site? Κοιτα αναλογα τη δουλεια θες , αν μιλαμε για internet chat και δουλειες γραφειου οτι και να παρεις θα κανεις τη δουλεια σου αν θες gaming τοτε θα κοιτουσα σε μεταχειρισμενη δες τις αγγελεις εδω περα σε αυτα τα λεφτα περιπου μπορεις να βρεις 4870 πανω κατω που θα ειναι αρκετα καλυτερη απο οτι καινοθρια παρεις σε αυτα τα λεφτα Αν και στα 60 ευρω αυτη θα σε καλυψη και για παιχνιδια 4870
G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα αναλογα τη δουλεια θες , αν μιλαμε για internet chat και δουλειες γραφειου οτι και να παρεις θα κανεις τη δουλεια σου αν θες gaming τοτε θα κοιτουσα σε μεταχειρισμενη δες τις αγγελεις εδω περα σε αυτα τα λεφτα περιπου μπορεις να βρεις 4870 πανω κατω που θα ειναι αρκετα καλυτερη απο οτι καινοθρια παρεις σε αυτα τα λεφτα Αν και στα 60 ευρω αυτη θα σε καλυψη και για παιχνιδια 4870 KOITA GAMING αν εξαιρεσεις κανα C.S. δεν παιζω κατι αλλο. Αν και θαθελα να παιζει<αν γινεται>και το DIABLO III που θα βγει σε λιγο καιρο!! κατα τα αλλα δεν παιζω κατι αλλο. Αλλα μεταχειρισμενη που λες δεν ειμαι και τοσο θετικος να παρω. Η 4870 δεν περνει νομιζω DX11<κανω λαθος?>!! Αυτες οι 2 που σου εδειξα δλδ ειναι πολυ κατωτερες απο την 4870 που μου λες? και ετσι για την ιστορια..ποια θα επερνες εσυ? υγ. αυτη που ειχα εγω πριν η X700pro αν και 256mb αν και μοντελο 2005, χωρις ανανεωμενους drivers, επαιζε μεχρι και WOW σε φουλ αναλυση μεσα στην πολη και δεν κολαγε.<single games δεν παιζω ετσι κ αλλιως!>οποτε ψαχνω να κανω μια αγορα πανω κατω καπως καλυτερη απο αυτη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ μια τουμπανο καρτα γιατι το pc ετσι κ αλλιως ειναι ΠΑΛΙΟ! Οποτε ποσο θα ζησει ακομα?
evoluti0n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) KOITA GAMING αν εξαιρεσεις κανα C.S. δεν παιζω κατι αλλο. Αν και θαθελα να παιζει<αν γινεται>και το DIABLO III που θα βγει σε λιγο καιρο!! κατα τα αλλα δεν παιζω κατι αλλο. Αλλα μεταχειρισμενη που λες δεν ειμαι και τοσο θετικος να παρω. Η 4870 δεν περνει νομιζω DX11<κανω λαθος?>!! Αυτες οι 2 που σου εδειξα δλδ ειναι πολυ κατωτερες απο την 4870 που μου λες? και ετσι για την ιστορια..ποια θα επερνες εσυ? υγ. αυτη που ειχα εγω πριν η X700pro αν και 256mb αν και μοντελο 2005, χωρις ανανεωμενους drivers, επαιζε μεχρι και WOW σε φουλ αναλυση μεσα στην πολη και δεν κολαγε.<single games δεν παιζω ετσι κ αλλιως!>οποτε ψαχνω να κανω μια αγορα πανω κατω καπως καλυτερη απο αυτη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ μια τουμπανο καρτα γιατι το pc ετσι κ αλλιως ειναι ΠΑΛΙΟ! Οποτε ποσο θα ζησει ακομα? Ειναι αρκετα κατωτερες το Dx11 που θα το χρειαστεις ? αποκλειετε πχ το diablo 3 να μην παιζει και σε dx10 Eγω προσωπικα σε αυτα τα λεφτα θα κοιτουσα σε μεταχειρισμενο για αυτο και στο προτεινα Αν πας σε καινουρια σε αυτη τη κατηγορια οτι και να παρεις το ιδιο ειναι πανω κατω διαφορες τεραστιες δεν εχουν Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2011 από evoluti0n
stm00192 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 To diablo 3 με τετοιο μηχανημα απλα ξέχνα το!! Από εκει και περα μην ξοδεύσαι τσαμπα για τοσο παλιο μηχανημα η καρτα γραφικών απο μονη της δεν μπορει να κανει την διαφορα.. Οποτε πανε σε κατι τετοιο... http://www.skroutz.gr/s/338664/Asus-Radeon-HD6450-512MB.html που κολάει πιο καλά με το μηχανημα σου... Το cs μια χαρά θα στο παιζει... Και μην μου πεις γιατι οχι 1GB μνημη... γιατι πολύ απλα δεν προκειτε να αξιοποιηθεί ποτε σε τοσο χαμηλης δυναμικότητας καρτα και υπολογιστη!!
evoluti0n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 To diablo 3 με τετοιο μηχανημα απλα ξέχνα το!! Από εκει και περα μην ξοδεύσαι τσαμπα για τοσο παλιο μηχανημα η καρτα γραφικών απο μονη της δεν μπορει να κανει την διαφορα.. Οποτε πανε σε κατι τετοιο... http://www.skroutz.gr/s/338664/Asus-Radeon-HD6450-512MB.html που κολάει πιο καλά με το μηχανημα σου... Το cs μια χαρά θα στο παιζει... Και μην μου πεις γιατι οχι 1GB μνημη... γιατι πολύ απλα δεν προκειτε να αξιοποιηθεί ποτε σε τοσο χαμηλης δυναμικότητας καρτα και υπολογιστη!! H Μνημη τις καρτας γραφικων δεν εχει καμια σχεση με τη μνημη του συστηματος ειναι αναλογα την αναλυση που παιζεις και με τι φιλρτα φορτωνεις το παιχνιδι οσο μεγαλυτερη μνημη στη καρτα τοσα περισσοτερα texture μπορεις να φορτωσει απο την οθονη που εχει αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει native αναλυση 1920*1080 και σε αυτη την αναλυση το 1Gb μνημης στη καρτα θα κανει διαφορα
G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 To diablo 3 με τετοιο μηχανημα απλα ξέχνα το!! Από εκει και περα μην ξοδεύσαι τσαμπα για τοσο παλιο μηχανημα η καρτα γραφικών απο μονη της δεν μπορει να κανει την διαφορα.. Οποτε πανε σε κατι τετοιο... http://www.skroutz.gr/s/338664/Asus-Radeon-HD6450-512MB.html που κολάει πιο καλά με το μηχανημα σου... Το cs μια χαρά θα στο παιζει... Και μην μου πεις γιατι οχι 1GB μνημη... γιατι πολύ απλα δεν προκειτε να αξιοποιηθεί ποτε σε τοσο χαμηλης δυναμικότητας καρτα και υπολογιστη!! Κοιτα αν κολησω ενα δυπυρινο επεξεργαστη πανω στο motherboard αυτο<που περνει>τοτε γιατι να μην παιζει DIABLO 3? 4GB ram<εστω και DDR2 που ειναι>εχω..αν εχω και μια καλουτσικη καρτα 1GB το βρισκεις τοσο απιθανο να παιξει??? Αυτη η καρτα που λες την εχω δει, ΙΔΙΑ ειναι με αυτη που ανεφερω πιο πανω απλα σε 512, αλλα την απεριψα γιατι κοιταγα 1GB. Ειναι αρκετα κατωτερες το Dx11 που θα το χρειαστεις ? αποκλειετε πχ το diablo 3 να μην παιζει και σε dx11 Eγω προσωπικα σε αυτα τα λεφτα θα κοιτουσα σε μεταχειρισμενο για αυτο και στο προτεινα Αν πας σε καινουρια σε αυτη τη κατηγορια οτι και να παρεις το ιδιο ειναι πανω κατω διαφορες τεραστιες δεν εχουν τα φοβαμαι τα μεταχειρησμενα..την εχει πατησει φιλαρακι και δεν θελω. Εκτος αν προκειτε για "τρελη ευκαιρια" Π.χ. μια 8800GT 45e που ειχα παρει πριν κανα χρονο για εναν φιλο απο καποιον..ηταν ΛΑΧΕΙΟ!!
stm00192 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 H Μνημη τις καρτας γραφικων δεν εχει καμια σχεση με τη μνημη του συστηματος ειναι αναλογα την αναλυση που παιζεις και με τι φιλρτα φορτωνεις το παιχνιδι οσο μεγαλυτερη μνημη στη καρτα τοσα περισσοτερα texture μπορεις να φορτωσει απο την οθονη που εχει αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει native αναλυση 1920*1080 και σε αυτη την αναλυση το 1Gb μνημης στη καρτα θα κανει διαφορα Πλακα κανεις έτσι?? Πρωτον δεν είπα εγώ ότι έχει οποιαδήποτε σχεση η μνημη του συστηματος με αυτή της καρτας... είπα πολυ απλα οτι μια δυνατή καρτα θα είναι αχρηστη σε ένα τετοιο συστημα μια και θα την κρατάει πολυ πίσω!! Δεύτερον οτι στο καλό αναλυση και να έχει ... σε καρτες με low end gpus και γενικότερα low end συστήματα η παραπανω μνήμη δεν έχει να προσφέρει απολύτως τπτ αφου συστημα και gpu έτσι και αλλιως ειτε υπαρχει η μνημη ειτε δεν υπαρχει απλα δεν μπορουν να τα βγάλουν πέρα... Η μεγάλη ποσοτητα μνημης σε low end καρτες ειναι καθαρα μαρκετινγκ trick για να την πατάνε αυτοι που δεν ξέρουν!! Φιλικά παντα!!
G@rg@oun Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 H Μνημη τις καρτας γραφικων δεν εχει καμια σχεση με τη μνημη του συστηματος ειναι αναλογα την αναλυση που παιζεις και με τι φιλρτα φορτωνεις το παιχνιδι οσο μεγαλυτερη μνημη στη καρτα τοσα περισσοτερα texture μπορεις να φορτωσει απο την οθονη που εχει αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει native αναλυση 1920*1080 και σε αυτη την αναλυση το 1Gb μνημης στη καρτα θα κανει διαφορα Αυτο πιστευω και εγω. Η οθονη μου εχει πολυ καλη αναλυση και γιατι να παρω κατι που δεν θα βοηθαει<θα κολανε μεχρι και οι ταινιες που θαναι στα 1080 > και οπως ειπα μνηνη ram για το συστημα εχω 4gb ddr2. Πλακα κανεις έτσι?? Πρωτον δεν είπα εγώ ότι έχει οποιαδήποτε σχεση η μνημη του συστηματος με αυτή της καρτας... είπα πολυ απλα οτι μια δυνατή καρτα θα είναι αχρηστη σε ένα τετοιο συστημα μια και θα την κρατάει πολυ πίσω!! Δεύτερον οτι στο καλό αναλυση και να έχει ... σε καρτες με low end gpus και γενικότερα low end συστήματα η παραπανω μνήμη δεν έχει να προσφέρει απολύτως τπτ αφου συστημα και gpu έτσι και αλλιως ειτε υπαρχει η μνημη ειτε δεν υπαρχει απλα δεν μπορουν να τα βγάλουν πέρα... Η μεγάλη ποσοτητα μνημης σε low end καρτες ειναι καθαρα μαρκετινγκ trick για να την πατάνε αυτοι που δεν ξέρουν!! Φιλικά παντα!! Φιλε να σε ρωτησω κατι? τι ειναι το Low end που λες οτι ειναι οι 2 αυτες καρτες που σας εβαλα πιο πανω? μπορεις να μου πεις μια Low end και μια Hign end<ή οπως αλλιως την λενε την καλη>για να καταλαβω? υγ. "παντα συζητηση κανουμε και παντα φιλικη!!καμια παρεξηγηση!!ισα ισα..."
haris013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 πχ μια high end http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25146&cat=5 ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25006&cat=5 και μια Low end http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26489&cat=5
Thanos1972 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Με μονοπυρηνο επεξεργαστη χλωμο να παιξεις diablo 3 οση μνημη και ας εχει το συστημα.Δεν καθοριζεται η ταχυτητα του συστηματος απο την μνημη (μονο).απλα την εχεις για να καθεται. Τωρα οσον αφορα την μνημη της καρτας γραφικων,αυτες που κοιτας στα 50 euros ειναι Low end καρτες δηλαδη μικρης δυναμικης.ας εχουν και 2gb μνημη,ο πυρηνας τους ειναι πολυ αργος και η μνημη καθεται. Επισης μην νομιζεις οτι οσο περισσοτερη μνημη εχει η καρτα γραφικων τοσο πιο γρηγορα παει.Σε περιπτωση που εχει δυνατο πυρηνα η καρτα γραφικων τοτε η μνημη θα βοηθήσει στις μεγαλες αναλυσεις και με πολλα high γραφικα να σου το πω απλα. Καλες διαφορες θα δεις ας πουμε απο μια καρτα με δυνατο πυρηνα (δηλαδη 150 euros και πανω συνηθως να στο πω απλα που και παλι αυτο δεν λεει τιποτα σε καποιον που ξερει) με 512 μνημη και σε αναλυση 1920Χ1080 σε σχεση με μια ιδια με 1gb Μνημη.και αυτο παλι εξαρταται απο το παιχνιδι και απο πολλα(πχ αλλο να εχει η καρτα γραφικων 1gb gddr2 μνημη και αλλο 512 gddr5). Αλλα οτι και να βαλεις με τον μονοπυρηνο δυστυχώς δεν..... Αυτη που σου ειπε ο stm00192 και παλι μην νομιζεις οτι θα σκισεις στα παιχνιδια.(να μην αρχισουμε να μιλαμε για τροφοδοτικα τωρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα