Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ανοιγω ενα παιχνιδι(οποιοδηποτε) το παιχνιδι ανοιγει νε μεν full screen, αλλα στη οθονη ο χωρος που καταλαμβανεται απο το παιχνιδι ειναι μικροτερος απο το κανονικο και στα πλαγια το κενο συμπληρωνεται με μαυρο...

οι αναλυσεις ειναι στο 1920x1080 και απο το game και απο την ρυθμιση ''αναλυση οθονης'' ...δεν ξερω τι φταιει..μηπως πρεπει να αλλαξω κατι απο τον πινακα ελεγχου?

εχω win7 64bit

καπως ετσι

1213orl.png

ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει γιατι η αναλυση στην οποια εχεις ορισει το παιχνιδι να παιζει ειναι 4:3, πχ 1024*768, ενω η οθονη σου ειναι 16:9.

Κατα τι γνωμη μου, 1000 φορες να βγαζει πλαισια αριστερα και δεξια παρα να τεντωνει μια εικονα απο 4:3 σε 16:9 και να την παραμορφωνει.

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει γιατι η αναλυση στην οποια εχεις ορισει το παιχνιδι να παιζει ειναι 4:3, πχ 1024*768, ενω η οθονη σου ειναι 16:9.

Κατα τι γνωμη μου, 1000 φορες να βγαζει πλαισια αριστερα και δεξια παρα να τεντωνει μια εικονα απο 4:3 σε 16:9 και να την παραμορφωνει.

Ναι αλλα σε αλλα pcs το παιχνίδι παίζει κανονικά χωρίς παραμορφωση..

Και το κακό είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι (smokin guns) δεν υπάρχει ρύθμιση για την αλλαγή αυτή..

Σε αλλα games δεν το δοκίμασα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...