Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το pc μου...

Το pc αργεί να ξεκινήσει, κολλάει λίγο κ επίσης στο pes12 ενώ το παιχνίδι δεν κολλάει ο ήχος έχει τα προβληματάκια του.

Επίσης αρκετές φορές όταν τον σβήνω ή τον κάνω επανεκκίνηση μ βγάζει μια μπλε οθόνη μ κάτι ακαταλαβίστικα, το μόνο που βγάζει άκρη είναι αυτό το μήνυμα:

STOP: 0x0000007E (0xc0000005, 0xF74FAB9, 0xF78E6BA0, 0xF78E689c)

pci.sys - Address F747FAB9 base at F7447D000, Datestamp 41107d31

Τα σύστημά μου είναι

-Windows XP home

-asus p5ld2 se

-intel pentium D CPU 3.2 GHz (*2)

-3 gb RAM

-AMD Radion HD 6800 series

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δοκίμασε αρχικά να κάνεις ενα repair με το cd των windows μήπως φτιάξει , επίσης βάλε τους καινούργιους drivers της κάρτα γραφικών και έλεγξε και λίγο θερμοκρασίες με το hwmonitor αν και το pci.sys - Address F747FAB9 base at F7447D000, Datestamp 41107d31 παραπέμπει οτι κάτι παίζει με τα windows οποτε ίσως να χρειαστείς ενα format

• Moderators
Δημοσ.

αν και το pci.sys - Address F747FAB9 base at F7447D000, Datestamp 41107d31 παραπέμπει οτι κάτι παίζει με τα windows οποτε ίσως να χρειαστείς ενα format

Eχμ, ας μην προ-προτρεχουμεwink.gif

Δημοσ.

Eχμ, ας μην προ-προτρεχουμεwink.gif

Οχί απλα έκανα μια εκτίμηση , επειδή το έψαξα λίγο και με αλλους που είχαν παρόμοιο πρόβλημα ολοι τελικά κατέληξαν οτι κάτι έπαιζε με το λειτουργικό και πήγαν στο format ,ας μας πει ο φίλος όμως αν δοκίμασε το chkdsk /

Δημοσ.

Την κάρτα γραφικών πόσο καιρό την έχεις; Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα αλλά σε συνδυασμό με τόσο παλιά cpu ίσως είναι ένα θέμα.

Κάντε chkdsk πάντως όπως λέει ο φίλος και πες μας αν σου βγάζει κάτι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πατάω στην εκτέλεση το chkdsk / r...αλλά απλά εμφανίζεται για κλάσμα δευτερολέπτου μια μαύρη οθόνη και μετά εξαφανίζεται

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά πατάω στην εκτέλεση το chkdsk / r...αλλά απλά εμφανίζεται για κλάσμα δευτερολέπτου μια μαύρη οθόνη και μετά εξαφανίζεται

Σε command prompt θα την δωσεις την εντολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...