Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πηγε χθες φανταρος ο γιος και μαλλον εχασε την αδεια οδηγησης που ειχε μαζι... Παραπλευρες απωλειες που λενς !!!! Πως ξαναβγαζουμε ??? Μπορω να το κανω εγω να το εχει οταν ερθει με αδεια ? Το εχω σε αρχειο σκανιαρισμενο στο pc αν βοηθαει. Ευχαριστω.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εδώ είσαι για το αν μπορει να βγαλει άλλος δε λεει ομως
Haldol Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για να ξαναβγεί η άδεια οδήγησης χρειάζονται: 1. Ταυτότητα. 2. Παράβολο χαρτοσήμου 9€ από ΔΟΥ. 3. Παράβολο από την ΕΤΕ των 30€. 4. Έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου. 5. Βεβαίωση απώλειας από ΑΤ. Δε νομίζω να ξέχασα κάτι. Πάντως σίγουρα θα χρειαστεί και εξουσιοδότηση, δεδομένου ότι δεν θα τρέξει ο ίδιος τη διαδικασία. -- EDIT: Άργησα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω.Εκτος απο αρχειο στο pc δεν εχω τιποτα αλλο...Αρα χλωμο... Αρα το μονο που μενει οταν ερθει για 3-4 μερες με αδεια ορκομοσιας να οδηγει εστω "παρανομα" με φωτοτυπια και να μου κανει εξουσιοδοτηση για εκδοση νεας αδειας. Δηλωση απωλειας μπορει να κανει σε ΑΤ επειδη ειναι φανταρος τωρα ?
Kapws Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Για να ξαναβγεί η άδεια οδήγησης χρειάζονται: 1. Ταυτότητα. 2. Παράβολο χαρτοσήμου 9€ από ΔΟΥ. 3. Παράβολο από την ΕΤΕ των 30€. 4. Έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου. 5. Βεβαίωση απώλειας από ΑΤ. Δε νομίζω να ξέχασα κάτι. Πάντως σίγουρα θα χρειαστεί και εξουσιοδότηση, δεδομένου ότι δεν θα τρέξει ο ίδιος τη διαδικασία. -- EDIT: Άργησα. Ξέχασες άλλο ένα παράβολο των 30...το σύνολο σκάρτα 70 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα