manic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Eκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι που να δουλευει θελω εναν compiler για τα windows 7, εαν υπαρχει επιλογη οσο πιο user-friendly γινεται ευχαριστω!
V.I.Smirnov Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κορυφαίος compiler είναι το parallel studio XE 2011 της intel και ειδικότερα ο Intel fortran compiler 12.1 . http://software.intel.com/en-us/articles/intel-parallel-studio-xe/ Oι δυνατότητες και η φιλικότητά του είναι εξαιρετικές - απόλαυση να δουλεύεις εκεί. Θα πρέπει να τον βρεις σπασμένο. Αλλιώς θα πρέπει να αρκεστείς σε κάτι της σειράς.... -
moukoublen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για windows δε ξέρω. Μπορεί να φαίνεται λοιπόν offtopic η απάντηση αλλα έχω να σου προτείνω Βάλε ένα linux (πχ ουμπούντου) στην τελική και σε virtual machine, εγκατέστησε τι gnu fortran και χρησιμοποίησε για IDE το Geany.
migf1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για windows δε ξέρω. Μπορεί να φαίνεται λοιπόν offtopic η απάντηση αλλα έχω να σου προτείνω Βάλε ένα linux (πχ ουμπούντου) στην τελική και σε virtual machine, εγκατέστησε τι gnu fortran και χρησιμοποίησε για IDE το Geany. Δεν χρειάζεται να βάλει Ubuntu, και στο mingw και στο cygwin υπάρχει από default ο gnu compiler
remalis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εγώ όταν χρειάστηκα compiler για windows για κάτι εργασίες της σχολής με τούτον είχα δουλέψει. Είναι κ τζάμπα για προσωπική χρήση οπότε κομπλέ. Τώρα αν θες σπασμένο νομίζω όπως είπε κ ο Smirnov(ποστ #2). edit: δεν είχα windows 7 τότε βέβαια, σε svista το'χα.
manic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ πολύ!! τελικα το τελευταίο δουλεψε αψογα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα