vkarfis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα Πρόσφατα είχα ενα σκληρο της Seagate (FreeAgent Desk 1 Τera) ο οποίς είχε ένα πρόγραμμα autoback. Λοιπον ο σκληρός αυτός βάρεσε και μου τον αντικατέστησαν με ένα νέο 2 Τera(Seagate Expansion External Drive ST320005EXD101) Από ΒΛΑΚΕΙΑ μου εσβησα το προγραμμα autobackup που ειχα γτ πιστευα ότι ο νεος θα έχει δικό του..!! Ελα που δεν έχει..!!! και ο μονος λόγος που τον χρειάζομαι είναι για backup. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν εξαιρετικά απλο και λειτουργικό έκανε ακριβες αντίγραφο όποτε εσυ το ρύθμιζες..!! Μπήκα στο site της Seagate αλλα δέν μπόρεσα να βρώ κάτι Είναι κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να το βρώ η να μου προτείνει κάτι άλλο..?? Ευχαριστώ!!
vkarfis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Κανεις ρε παιδια δεν ξερει κάτι.......??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vkarfis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Για δοκιμασε μηπως ειναι αυτο:Link Σε ευχαριστω παααααααααααααααραααα πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα