Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 20/9/2013 στις 9:53 ΜΜ, Tilemaxx είπε

Βάλτε το με ακουστικά, η δουλειά που έχουν κάνει οι Tangerine Dream είναι υπέροχη:

Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μου δίνει τα χρήματα στις πράσινες αποστολές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, nickzar21 είπε

Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μου δίνει τα χρήματα στις πράσινες αποστολές.

Αν εννοείς τα χρήματα των heists, τα παίρνεις αργοτερα.

• 1 μήνα μετά...

GTA Freezing

Καλησπέρα σας.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχω ένα PS3 με REBUG 4.83 και αγόρασα πρόσφατα ένα ( καινούριο ) παιχνίδι το GTA V.

Έκανα το update του GTA και άρχισε κανονικά να παίζει. Μπέικα στο miltiman για να κατεβάσω/προσθέσω mods menu και όταν ξανά προσπάθησα να μπω στο GTA κόλλησε στης Screen Loader ( κινούμενες εικόνες ) και σιγά σιγά μαυρίζει. Ξέρει κανείς πως να το φτιάξω;

Υ.Γ  Έχω διαγράψη τα αρχεία από την μνήμη του GTA έως τώρα καμία 15νταριά φορές αλλά δεν έχω δει κανένα απολύτως αποτέλεσμα!

Ξέρει κανείς κάτι;

Έχω αλλάξει πάρα πολλά mods menu δίχως να έχει αλλάξει κάτι στης εικόνες και βγάζει ακριβώς το ίδιο!

20 ώρες πριν, Anonumous2018.... είπε

Καλησπέρα σας.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχω ένα Ps3 με REBUG 4.83 και αγόρασα πρόσφατα ένα ( καινούριο ) παιχνίδι το GTA V.

Έκανα το update του GTA και άρχισε κανονικά να παίζει. Μπέικα στο miltiman για να κατεβάσω/προσθέσω mods menu και όταν

ξανά προσπάθησα να μπω στο GTA κόλλησε στης Screen Loader ( κινούμενες εικόνες ) και σιγά σιγά μαυρίζει. Ξέρει κανείς πως

να το φτιάξω;

Υ.Γ 

Έχω διαγράψη τα αρχεία από την μνήμη του GTA έως τώρα καμία 15νταριά φορές αλλά δεν έχω δει κανένα απολύτως αποτέλεσμα!

Ξέρει κανείς κάτι;

Έχω αλλάξει πάρα πολλά mods menu δίχως να έχει αλλάξει κάτι στης εικόνες και βγάζει ακριβώς το ίδιο!

Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι φταίνε τα μενού που βάζεις...

7 ώρες πριν, mikele13- είπε

Δεν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις ότι φταίνε τα μενού που βάζεις...

Ναι έχω δοκιμάσει χιλιάδες mods αλλά δεν.

Το ίδιο κάνει και όταν δεν έχω mods ( δηλαδή τα διαγράφω τα EBOOT.BIN & SPRX )....

Ναι το έχω σε δισκάκι.

Στο παλιό μου Ps3 ( fat ήταν τσιπαρισμένο αλλά έκανα το update 4.83 ofw της SONY και έφαγα banned και δεν μπορώ να ξανά κάνω cfw ) και έπαιζε κανονικά. Όταν κάνει το update του gta που και που παίζει κανονικά αλλά όταν το κλείσω και ξανά πάω να το ανοίξω κολλάει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...