mikele13- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 θελεις οπωσδηποτε εσωτερικο σκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας... Θα ήθελα να μάθω αν το gta V παίζει κανονικά σε ps3 και επίσης αν έχει τυχόν προβλήματα στο online! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα ειναι μονο λιγο λαγκ εχει αλλα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα ειναι μονο λιγο λαγκ εχει αλλα σιγα Οκ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδια! ξερει κανενας πως μπορω στο gta v online στο ps3 να βγαλω γρηγορα και ευκολα πολλα λεφτα? κατι εχω ακουσει για κατι σακια που πεταγονται. γνωρίζει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γράψε το όνομα να σε κάνω add και να δεις τα σακιά βροχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgesteiros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γράψε το όνομα να σε κάνω add και να δεις τα σακιά βροχή. θα στο πω το βραδυ γιατι ειναι του μικρου μου αδερφου και εκεινος τα ξερει αυτα και με εχει πρυξει να του το κανω. σε ευχαριστω εκ τον προτερων! αλλα πως το κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τωρα είσαι κομπλέ. Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 40k σακιά βροχή? Θέλω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Για τον φιλο με το 12αρι ps3. Φιλε και usb παιζει αρκει να το φορμαρεις για ps3. Εγω στο 360 δεν εχω καν δισκο και το παιχνιδι το επαιζα απο το usb και επαιζε μια χαρα. Ψαξου τι ζηταει και παρε 30αρι ή 64αρι. Δε χρειαζεται να ειναι γρηγορο, το δικο μου ειναι 2.0 απλο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 πεδία έχω κολλήσει στην αποστολή 33 δεν μου βγάζει άλλες αποστολές στο ps3 και δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω γυρίσει όλα σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το 33 δε λεει κατι, τα νουμερα αλλαζουν... Πως λεγεται η αποστολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Είναι όπως λέμε στο κελί 33... Κατά τ' άλλα όπως τα λέει ο Τσάκωνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
need help:p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ps3 GTA V Καλησπερα ενα θεμα που με απασχολη πολυ αξιζει να παρω το Gta V στο ps3 ενετη 2016 ? για multiplayer βεβαια και οχι για story line..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Προφανως και οχι λογω αυτου που λες για multiplayer βεβαια και οχι για story line..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα