Red_4ever Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δυστυχως οχι. Αρχισα να παιζω πριν 2 εβδομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Τότε λογικά θα πρέπει να μαζέψεις λεφτά μέσω των αποστολών που σου δίνει. Επίσης υπάρχουν κάποια bounties σε παίκτες που αν τους σκοτώσεις παίρνεις έπαθλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πως το κανανε ετσι το Rooftop Rumble... Ξερει κανεις κανεναν τροπο για να μαζεψω πολλα λεφτα; (ειμαι 40 lvl). παιζει κανεις online απο εδω μεσα σε ps3? εγω παιζω ειμαι λεβελ 87 με λενε στο psn thetsif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 πρωτη φορα που μπαινεις ονλινε εχει τον lamar που κανεις αποστολες αλλους παιχτες δεν εχει;; μονο ενα πιτσιρικι πετυχα που μιλαγε συνεχεια και μου εσπασε τα νευρα και βγηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τότε λογικά θα πρέπει να μαζέψεις λεφτά μέσω των αποστολών που σου δίνει. Επίσης υπάρχουν κάποια bounties σε παίκτες που αν τους σκοτώσεις παίρνεις έπαθλο. Παλι καλα εχω εναν πορωμενο φιλο μου (126 lvl σε 2 μηνες) που παιζουμε Rooftop Rumble πολλες φορες ωστε να μαζεψω γρηγορα λεφτα και να ανεβω lvl. Απλα μου την σπαει καπως το Rooftop Rumble μετα το Update και αναρωτηθηκα αν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να μαζεψω λεφτα. εγω παιζω ειμαι λεβελ 87 με λενε στο psn thetsif Σου στελνω friend request. haralabos με λενε εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Παλι καλα εχω εναν πορωμενο φιλο μου (126 lvl σε 2 μηνες) που παιζουμε Rooftop Rumble πολλες φορες ωστε να μαζεψω γρηγορα λεφτα και να ανεβω lvl. Απλα μου την σπαει καπως το Rooftop Rumble μετα το Update και αναρωτηθηκα αν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να μαζεψω λεφτα. Σου στελνω friend request. haralabos με λενε εμενα. μπαινω συχνα το coveted ειναι ευκολος τροπος και ειναι και στο λεβελ 36 δινει 18000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 T1lemaxx το δικό μου ID για όποιον θέλει να με κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μπηκα σημερα να κανω τα update και συνειδητοποιησα οτι τοσο καιρο ειχα offline profile γι αυτο δεν μπορουσα να μπω στο ονλαιν (και οχι γιατι η κονσολα μου ειναι σπασμενη). Τελικα εφτιαξα online profile, μπηκα και στο online μιας και ειχε free gold weekend και αυριο παω να παρω gold συνδρομη. τι παιχνιδαρα εχεις φτιαξει ρε ροκσταρ............. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ΟΤΙ και να κανεις σε αυτον τον χαρτη, με αυτο το gameplay και αυτη την οδηγηση, απολαυση. εχω ΛΙΩΣΕΙ στους αγωνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Να διορθωθεί ο τίτλος παίδες, πλέον είναι και για PS4-ONE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Oποιος ενδιαφερεται πουλαω το GTA V στο PS3, αριστη κατασταση! Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος για να το πω, αλλα ενταξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ρε παιδια λετε να βαλουν εσωτερικη καμερα . Στο 0:57 βλεπω κοντερ . Νομιζω στην εκδοση ps360 δεν υπαρχουν αυτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αμα δεν ανακοινωσουν μειωμενη τιμη για τους ηδη υπαρχοντες κατοχους να καουν στην κολαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αμα δεν ανακοινωσουν μειωμενη τιμη για τους ηδη υπαρχοντες κατοχους να καουν στην κολαση. τα first party της sony το κανουν αυτο? αν δεν το κανει πχ η naughty dog και ειναι οκ, γιατι να το κανει η 2k? στην τελικη τα third parties ειναι ελευθεροι σκοπευτες σε σχεση με τα first parties.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα