cone Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Κανένα race θα κάνουμε;;; tzzzizzz είμαι στο psn. Αγιες μέρες είναι, να μη κάνουμε κανέναν χαμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εγώ μέσα είμαι αρκεί να μαζευτούν και άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Διπλά RP και $ για το σ/κ. Αντε μπας και αγοράσουμε κανένα αμαξι της προκοπής. Βουρ για rooftop rumble... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 λοιπον, **ανεπιβεβαιωτα ακομη** αλλα απο αρκετα καλη πηγη, η rockstar θα ανακοινωσει και θα δειξει τη nextgen εκδοση του GTA V λιγο πριν/στην Ε3. το κουφο ειναι οτι η πηγη δεν ειπε τιποτα για pc. ("δεν ξερω για pc") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Χαχα καλά, όπως το πάνε, μου φαίνεται ότι δε θα αγοράσω/παίξω από το backlog που μου έχει μείνει στις προηγούμενες κονσόλες. Θα τα βγάλουν όλα remastered όπως το πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τωρα δεν εχει και τοσο νοημα καλυτερα να βγαλουν καινουργιο, η βασικα θα μπορουσαν να κρατησουν τον χαρτη που ειναι τελειος πραγματικα και να βγαλουν καινουργιο story/missions κτλπ, ολα τα assets ετοιμα ειναι σχεδον..Ηθελα ενα δευτερο playthrough ετσι και αλλιως αλλα πολυ το τραβηξαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Βαριεμαι να το ξαναπαιξω, αλλα θα το αγοραζα αν ειχε εξτρα story επιπεδου DLC και βγαινει πιο οικονομικα στους κατοχους της last gen εκδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κάτι τέτοιο δεν θα έχει νόημα αν γίνει γιατί αν εξαιρέσεις τα γραφικά είναι πολύ πιο next gen από το inFamous: Second Son. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Last Gen εννοείτε για ps4; ο μόνος λόγος που δε το χω πάρει ακόμα είναι γι αυτόν το τίτλο και το gran Turismo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αυτα τα Ηeists στο Online μπηκαν τελικα ? Ο βασικος λογως που το παρατησα μετα απο απειρες ωρες λιωσιματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σύντομα λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Υπαρχει καμια εγκυρη πληροφορηση αν θα βγει το game στο ps4?Επειδη στο pc μας την εκανε η rockstar και δεν το βλεπω να το βγαζει οπως με το red dead redemption. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.Edit:Για να μην ξεχάσω, είναι ΗΔΗ διαθέσιμο το High Life Update για PS3/360, όπου περιλαμβάνει 3 νέα αυτοκίνητα, το Bullpup Rifle, νέα ρούχα και νέα διαμερίσματα για το Online. Τα αυτοκίνητα και το όπλο είναι διαθέσιμα και για το Single Player.http://www.rockstargames.com/newswire/article/52248/The-High-Life-Update-for-GTA-Online-Is-Now-Available Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πως το κανανε ετσι το Rooftop Rumble... Ξερει κανεις κανεναν τροπο για να μαζεψω πολλα λεφτα; (ειμαι 40 lvl). παιζει κανεις online απο εδω μεσα σε ps3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Εγώ παίζω, πρίν κάτι μήνες είχε δώσει η R* ένα 500άρι χιλιάδες δωρεάν. Δεν ξέρω αν το πρόλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα