Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μην έχεις θέμα, πρέπει το 2ο δισκάκι να το εγκαταστήσεις σε ξεχωριστή συσκευή, πχ στικάκι.

Δηλαδη αυτο που εχει κανει εμενα στο hdd ειναι μουφα? Απο το dashboard το εκανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι "μούφα", απλά ο δίσκος διαβάζει ταυτόχρονα απο δύο ξεχωριστές πηγές (dvd1 και dvd2) και αντί να έχεις πλεονέκτημα, έχεις μειονέκτημα.

Ωραία. Επειδή όμως δεν μας περισσεύουν στικάκια και δεν έχω καμία όρεξη για τέτοιες χακιές, έχει ακουστεί αν η RS έχει σκοπό να το διορθώσει αυτό το πράγμα με κάποιο μελλοντικό update; Γιατί ο θόρυβος της κονσόλας δεν αντέχεται όταν διαβάζει από το DVD, σε σχέση με το PS3 (που παίζω από external HDD) ακούγεται σαν μοτέρ πηγαδιού.

Απ' όσο έχω καταλάβει, το ζήτημα έχει να κάνει με hardware limitations, κι όχι με κάτι που μπορεί να λυθεί με ένα patch. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν υπάρχει ως Game on Demand, κι αυτός είναι ο λόγος που στην digital version στο PS3 έχει τόσα θέματα. 

Και μια απορία. Πόσο χαμηλά έχεις την ένταση του ήχου που σε ενοχλεί τόσο ο ήχος του DVD; Δηλαδή, ΟΚ, ακούγεται λίγο περισσότερο από το PS3, αλλά μήπως υπερβάλλεις λίγο; :P

• Like 1

Όχι, ακούγεται ΠΟΛΥ περισσότερο και το κατάλαβα χθες που το έβαλα για πρώτη στο 360 και ήταν τρεις η ώρα το βράδυ (άρα δεν είχα τον ήχο πολύ δυνατά). Τόσες μέρες έπαιζα σε PS3 και είχα συνηθίσει στην ησυχία (ακόμα και με το fan control utility να δουλεύει σε υψηλότερες στροφές από το default).

Μόλις όμως φόρτωσε το παιχνίδι στο 360 άρχισε να βουίζει ο ντουνιάς, ήταν απερίγραπτη η ανακούφιση για τα αυτάκια μου όταν έκλεισα την κονσόλα μετά από ένα δίωρο. Θα κοιτάξω μήπως του ρίξω κανα φυσηματάκι, μπας κι έχει μαζέψει σκόνη (που δεν πιστεύω, αφού έχω μήνες να το βάλω μπροστά και το είχα μέσα σε θήκη). Φρίκη ρε παιδιά έλεος, εν έτει 2013 να σου βγάζουν επίσημη ανακοίνωση "μην κάνεις install το δισκάκι" και το workaround να είναι το USB stick. Θα ψάξω μπας κι έχω κανα στικάκι αδέσποτο, τι να γίνει.

Ποιο 360 είναι; Αν είναι το Slim αποκλείεται να είναι το fan. Κι εντάξει, για τέτοια ώρα και τέτοια ένταση που φαντάζομαι ότι θα το είχες, όντως ακούγεται πολύ το drive.

Nope, δεν πρόκειται για το slim μιας και το έχω κάπου 3-4 χρόνια. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιας γενιάς είναι, σίγουρα όχι των 2-3 πρώτων,

31iO4I8.jpg

Fake ρε παιδιά.. απο χιλιόμετρα..

IMG_1030-kYytOnMY.1381086952.JPG

Ιδιος ο ΓΑΠ δεν ειναι ;

Χαχαχ όντως.

Όχι, ακούγεται ΠΟΛΥ περισσότερο και το κατάλαβα χθες που το έβαλα για πρώτη στο 360 και ήταν τρεις η ώρα το βράδυ (άρα δεν είχα τον ήχο πολύ δυνατά). Τόσες μέρες έπαιζα σε PS3 και είχα συνηθίσει στην ησυχία (ακόμα και με το fan control utility να δουλεύει σε υψηλότερες στροφές από το default).

Μόλις όμως φόρτωσε το παιχνίδι στο 360 άρχισε να βουίζει ο ντουνιάς, ήταν απερίγραπτη η ανακούφιση για τα αυτάκια μου όταν έκλεισα την κονσόλα μετά από ένα δίωρο. Θα κοιτάξω μήπως του ρίξω κανα φυσηματάκι, μπας κι έχει μαζέψει σκόνη (που δεν πιστεύω, αφού έχω μήνες να το βάλω μπροστά και το είχα μέσα σε θήκη). Φρίκη ρε παιδιά έλεος, εν έτει 2013 να σου βγάζουν επίσημη ανακοίνωση "μην κάνεις install το δισκάκι" και το workaround να είναι το USB stick. Θα ψάξω μπας κι έχω κανα στικάκι αδέσποτο, τι να γίνει.

Βαράω κάτι 8ωρα στο PS3 σερί, και το ανεμιστηράκι δεν ανεβάζει στροφές πάνω απ' το φυσιολογικο επίπεδο, με την καμία. Το δισκάκι επίσης είναι εντελώς αθόρυβο. Δεν ξέρω τι παίζει στο 360, αλλά το παιχνίδι στο PS3 είναι κάργα optimised, και μιλάμε για game που είναι συνεχώς σε κατάσταση streaming/reading απο δισκάκι και BD. Ώρες-ώρες ξεχνάω οτι είναι ανοιχτή η κονσόλα.

Τρελή δουλειά και σε αυτόν τον τομέα απο τη R*.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...