NoisePollution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στο PS3 δεν αλλάζουν οι ρυθμίσεις των πλήκτρων?? Δε με βολεύουν τα κουμπιά που έχει για γκάζι/φρένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Στο PS3 δεν αλλάζουν οι ρυθμίσεις των πλήκτρων?? Δε με βολεύουν τα κουμπιά που έχει για γκάζι/φρένο. Αλλάζουν στα settings ρε σύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει ρυθμιση να γυρισω τα μιλια του minimap σε χιλιομετρα? Για να εχω μια αποψη για την αποσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αλλάζουν στα settings ρε σύ. Nαι αλλά έχει στανταρ settings. Μπορώ να τα βάλω όπως θέλω εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 καλο καλο ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Nαι αλλά έχει στανταρ settings. Μπορώ να τα βάλω όπως θέλω εγώ? ααα αυτό εννοείς; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Btw μήμπως ξέρεις κανένας αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης του δεύτερου DVD για το 360; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Noise Pollution πως πηρες γυναικα για χαρακτηρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Γιατι δεν κανει εγκατασταση μεσα απο το dash? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Btw μήμπως ξέρεις κανένας αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης του δεύτερου DVD για το 360;Για να μην έχεις θέμα, πρέπει το 2ο δισκάκι να το εγκαταστήσεις σε ξεχωριστή συσκευή, πχ στικάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Noise Pollution πως πηρες γυναικα για χαρακτηρα; online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα