AbRaiN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και πως το κατεβάζουμε αυτό το πατς ? Εμένα μου έβγαλε ειδοποίηση οτι υπάρχει καινούργιο syster update και το έκανα . Έχει καμιά σχέση με αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 οταν ξεκινςα το παιχνιδι σου λεει οτι υπαρχει update. το κανεις και οταν ξεκιναει να φορτωσει το story mome σου λεει πατα Χ για online mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχ ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbRaiN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι δεν μπορώ να αγοράσω περιουσίες μέσα στο παιχνίδι . Το τερμάτησα σήμερα . Πήγα πχ με τον Μαικλ να αγοράσω αυτο που αποθηκέυονται οι βάρκες κτλπ και μου λεει κανονικα πατα αριστερο βελακι για να το αγοράσεις , το πατάω , στην συνέχει μου λεει πατα αριστερο βελάκι για να επιβεβαιώσεις την αγορά , το πατάω αλλα στην σ υνέχει δεν συμβαίνει τπτ . Πήγα και με άλλους χαρακτήρες σε διαφορετικές περιουσίες αλλα το ίδιο πρόβλημα . Ξέρει κανείς τι συμβαίνει ή είναι καποιο γνωστό μπαγκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Site: http://prntscr.com/1v1otk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cha0tic_George Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Απαράδεκτο αυτό με το online τραγικό, να δούμε πότε θα παίξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Με τόσο χρήμα που μαζέψανε δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην λύνεται...btw σαν πολύ δεν βιαστήκατε και τελειώσατε το game?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Πρωτη μερα που το επαιξα σημερα. Αρχισα στις 12 το μεσημερι και τελειωσα στις 9 το βραδυ και αυτο για να φαω μεσημεριανο. Αυτο ηταν. Κλειδωθηκε για ανελεητο καψιμο Χριστουγεννων. Μεχρι τοτε δεν θελω να το ξαναδω μπροστα μου !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το online παιζει σχετικα καλα πλεον...εως αρκετα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skolikas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τελικά έπρεπε να κάνω μια αποστολή με stranger για να ξεκλειδώσουν οι υπόλοιπες. Ευχαριστώ για την απάντηση σου Ρε φίλε βοηθήστε λίγο και εμένα έχω κολήσει και εγώ αλλάζω και τους 3 αλλα τίποτα δεν μου βγάζει καμιά αποστολή τι πρεπει να κανω?? και τι σημαίνει το stranger που ειπες???? πλζζζ χελπ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ρε φίλε βοηθήστε λίγο και εμένα έχω κολήσει και εγώ αλλάζω και τους 3 αλλα τίποτα δεν μου βγάζει καμιά αποστολή τι πρεπει να κανω?? και τι σημαίνει το stranger που ειπες???? πλζζζ χελπ...! Οι αποστολές με το ερωτηματικό. Κάνε αυτές, περιπλανήσου λίγο, πάρε κανά τηλέφωνο και θα βγουν καινούριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skolikas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οι αποστολές με το ερωτηματικό. Κάνε αυτές, περιπλανήσου λίγο, πάρε κανά τηλέφωνο και θα βγουν καινούριες. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΚΑΝΩ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΒΑRY ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ 3 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΗΔΕΣ.... ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ?? ΔΗΛΑΔΗ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΚΑΝΩ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΒΑRY ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ 3 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΗΔΕΣ.... ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ?? ΔΗΛΑΔΗ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... Εκεί με τους στρατιώτες; Ακριβώς απο πίσω σου έχει ένα σαν τοίχο, κρύψου και ρίχτους απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα