gsisr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ρε μάστορα φτιάξε το ποστ σου υπάρχουν άτομα που δεν το χουν τερματίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 με το να μάθουμε πράγματα από την συνέχεια του game για τους υπόλοιπους χαλά αμέσως η εμπειρία του GTA V, γιαυτό το έχει πάρει ο Stavros και όχι άδικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τζάμπα κράζετε πιτσιρικάς είναι και κακός παίζει το game btw. Και εννοείτε πολλοί δεν το τελειωσαν 1 1/2 βδομάδα και είμαι στο 47%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ok sorry παιδιά . Δεν νομιζω να αρχίσω να σκοτώνω επειδή παιζω gta Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αυτός είναι και ο λόγος που έχω πάψει πλέον να παρακολουθώ το thread. Ευτυχώς το συγκεκριμένο spoiler δεν το είδα (ήταν στην προηγούμενη σελίδα) αλλά γενικά έχει γεμίσει ο τόπος με... υπονοούμενα, τι κάνει ο ένας χαρακτήρας, τι κάνει ο άλλος κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγω μολίς το τερματισα και μπηκα στο thread, ωραιο timing.. Επος το παιχνιδι το καλυτερο GTA μακραν, τωρα παω να βρω κρυφα οχηματα και να παιξω mini games επιτελους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ το τερμάτισα τωρα Εχω 30.000.000 και δεν ξερω τη να τα κάνω :π Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγω εχω 970 εκατομμυρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγώ από τις 17 του μηνός το έχω και είμαι στο 30 % . Δεν καίγομαι, απολαμβάνω λίγο λίγο και κρατάει περισσότερο η παιχνιδάρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Online? Εγώ πάντως @@. Μέχρι το character creation έφτασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Online? Εγώ πάντως @@. Μέχρι το character creation έφτασα. Μια απο τα ίδια και το κακό είναι ότι δεν κρατάει τουλάχιστον τον χαρακτήρα που φτιάχνεις και κάθε φορά που προσπαθείς να μπεις online να σε βάζει να ξαναφτιάξεις χαρακτήρα από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 online για να μπω παω απο εκει που λεει ''online'' (πατοντας το πληκτρο ''start'')... γιατι το κανω και με βγαζει το παρακατω μνμ : Your profil does not have the correct permissions to access Xbox live functionality ... τι να κανω ?? πρεπει να κανω καμια εγγραφη πουθενα για να μπω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Όπα μπήκα και κράτησε και τον χαρακτήρα...εντάξει...άντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα να φτιάξουν το θεματάκι με τα κλεμμένα αυτοκίνητα, και θέλω να βάλω μια buccati στο γκαράζ ρε γμτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα να φτιάξουν το θεματάκι με τα κλεμμένα αυτοκίνητα, και θέλω να βάλω μια buccati στο γκαράζ ρε γμτ! Βγήκε χθές patch, το έφτιαξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα