KAGERO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια δεν μπορω να βγαλω λεφτα ... εχω 1000 στους δυο μου παικτες και αυτα ειναι απο λιστειες και απο αυτους που σκοτωνω στον δρομο ... δεν ξερω πως δουλευουν οι μετοχες, τι να κανω ? ουτε ενα οπλακι δεν μπορω να αγορασω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια Το γκαραζ μου γέμισε που αλλού μπορώ να βάλω αυτοκίνητα?<br><br> Sent from my iPad using Insomnia ?? Sent from my iPad using Insomnia @KAGERO ποσο % είσαι ?? συνέχισε το story mode Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ειμαι περιπου 10% ... παιζει ρολο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υποτίθεται ότι οι κονσολες έχουν καλύτερα γραφικά? ειδικά τώρα που θα βγει και PS4. ΥΓ: Στο ΓΤΑ5 μου την σπάει ο τρόπος που επιλέγεις το όπλο, σου καλύπτει όλη την οθόνη σχεδόν, προσωπικά το βρίσκω άβολο. Troll?? Παντως μπραβο σου με εκανες και γελασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ειμαι περιπου 10% ... παιζει ρολο ? ναι, σύντομα θα αποκτήσεις λεφτά που θα μπορείς να αγοράσεις ότι θέλεις από όπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υποτίθεται ότι οι κονσολες έχουν καλύτερα γραφικά? ειδικά τώρα που θα βγει και PS4. ΥΓ: Στο ΓΤΑ5 μου την σπάει ο τρόπος που επιλέγεις το όπλο, σου καλύπτει όλη την οθόνη σχεδόν, προσωπικά το βρίσκω άβολο. Φυσικά και όχι. Όταν διαλέγεις όπλο μπαίνει σε slow-mo σχεδόν stop time πιο το πρόβλημα? Μήπως έχει χρονια να παίξεις any game? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρετε αν πρεπει να έχω ανήξει το xbox για να συνδεθώ με το ifruit app? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.gta5cheats.com/cheats/ps3/ βγηκαν σχεδον ολα τα cheat(invicibility,οπλα,ενεργεια και armor κτλ).Να ξερετε οτι αν βαλετε cheat χανετε τα τροπαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει βγει και save editor για ΠΣ3 που λογικα κανει και για ofw με το οποιο βαζεις οσα χρηματα θες. Δεν πρεπει να επηρεαζει τα τροπαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω τα χρησιμοποιω αφου κανω save.Πολυ πλακα εχει o συνδυασμος invicibilty,super jump,explosive melle attacks και fast run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 μακαρι να βγει cheat με χρηματα . Το San Andreas ειχε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.com/watch?v=wUOa450qGlk http://www.youtube.com/watch?v=FBrXJpcg0xo Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από Millennium 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 καλά στο δεύτερο βιντεακι το τελευταίο clip είναι ολα τα λεφτά . shit happens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τα screenshots που αποθηκεύω απο το PS3 είναι με κάποιο τρόπο προσβάσιμα από υπολογιστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα