cha0tic_George Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσεχε μόνο να είσαι καλά οπλισμένος με armor και φτιάξε και το αυτοκίνητο με το οποίο θα μπεις μέσα γιατί ξέρεις γίνεται πανικός
8-bitMUSIC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω την πέρασα χτες εύκολο ηταν μπες με armor μεσα και πολλα όπλα οταν πάρεις το ελικόπτερο απλα τρέχα πατα των μοχλό (αυτον που κίνησε) πρως να μπροστά εγω έτσι έκανα και κανε ζιγκ ζαγκ για να αποφύγεις τους πυραύλους. Νομίζω δεν γίνεται save οταν εισαι σε αποστολή. Sent from my iPad using Insomnia
nikosspeed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω την πέρασα χτες εύκολο ηταν μπες με armor μεσα και πολλα όπλα οταν πάρεις το ελικόπτερο απλα τρέχα πατα των μοχλό (αυτον που κίνησε) πρως να μπροστά εγω έτσι έκανα και κανε ζιγκ ζαγκ για να αποφύγεις τους πυραύλους. Νομίζω δεν γίνεται save οταν εισαι σε αποστολή. Sent from my iPad using Insomnia Βασικά αεροπλάνο είναι . Αργεί να σηκωθεί λίγο λόγο του μεγέθους και του βάρους . Μερικές φορές σκάνε μύτη τα τανκ και δεν προλαβαίνω να μπω καν μέσα .
KAGERO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια, σημερα ηρθε και σε εμενα το παιχνιδι (για το xbox 360 slim) και θελω να ρωτησω ... 1) κανω το δευτερο cd install ?? 2) επειδη δεν εχω εσωτερικη μνημη ... μπορω να βαλω εναν σκληρο δισκο που εχω και να κανω install εκει το game ???
ultralisk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 μην κάνεις το 2ο install...θα είσαι μια χαρά και έτσι
KAGERO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 να μην κανω κανενα install και με ποιο θα παιζω ?
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κανεις το πρωτο που ειναι υποχρεωτικο install, το δευτερο που λεει play ειτε δεν το κανεις καθολου ειτε το κανεις σε usb φλασακι.. Αν τα κανεις και τα 2 στο δισκο θα εχεις pop-ups και τα σχετικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 4GB X360 μπορεί να μπει το GTA V?
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Θελει 7.8G χωρο σιγουρα για το mandatory install, μπορεις να το κανεις σε ενα φλασακι λογικα και το αλλο να τρεχει απο το DVD..
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 4GB X360 μπορεί να μπει το GTA V?Πάρε ένα 16αρι φλασάκι, φόρμαρέ το μέσω του Χ360 και κάν'το install εκεί. Ή πάρε δύο 16αρια, ένα για κάθε δισκάκι. υγ : άσχετο, αλλά και η ίδια η R* το πρότεινε αυτό, το ένα δισκάκι (install) να περαστεί σε hdd και το 2ο σε στικάκι
8-bitMUSIC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα μπορείς παρε ένα τέτοιο :https://mobile.ebw.gr/el/Product/8320/Skliros-Diskos-Hard-Disk-250-GB-gia-Xbox-360-Slim-250GB-Hard-Drive-for-XBOX-360-Slim Αν σκοπευεις να κρατήσεις το xbox καιρό . Sent from my iPad using Insomnia
cha0tic_George Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω την πέρασα χτες εύκολο ηταν μπες με armor μεσα και πολλα όπλα οταν πάρεις το ελικόπτερο απλα τρέχα πατα των μοχλό (αυτον που κίνησε) πρως να μπροστά εγω έτσι έκανα και κανε ζιγκ ζαγκ για να αποφύγεις τους πυραύλους. Νομίζω δεν γίνεται save οταν εισαι σε αποστολή. Sent from my iPad using Insomnia Εννοείτε αν είσαι σε αποστολή δεν μπορείς να κάνεις save δεν θα πας ενώ είσαι σε αποστολή θα πας όταν είσαι σε Free roam εκεί λειτουργεί, εγώ ετσι το πήρα το τζετ ήμουνα στον αέρα με χτυπήσανε και ενώ έπεφτα έκανε quick save και όταν κάνεις load θα σε βγάλει κανονικά χωρίς τις ζημιές και είσαι έτοιμος να φύγεις και το έχεις όποτε θες γενικά ότι και να κλέψεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μια συμβουλή για όσους το πήραν πρόσφατα. Αν κάνεις ληστεία και θες πιο πολλά φράγκα, προσέλαβε καλή ομάδα. Γιατί; Επειδή για παράδειγμα στην πρώτη ληστεία αν πάρεις εναν Biker που παίρνει μόνο το 5% του κέρδους σημαίνει οτι δεν είναι καλός, έτσι, αν εσύ του δώσεις τσάντα με χρήματα μέσα και φύγετε με μηχανάκια, επειδή δεν είναι καλός θα πέσει και επειδή δεν μπορείς να τον σηκώσεις, χάνεις αυτόματα μια τσάντα με λεφτά.
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω τον άχρηστο πηρα στην πρωτη ληστεία αλλα οταν επεσε την σηκωσε ενας δικος μας την τσαντα και ετσι πηραμε ολο το μεριδιο του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα