Fronimitis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα καθολου και πουθενα.Τρεχει απιστευτα καλα για κονσολα 7ετιας. Υγ.Αν παιζει ρολο εχω PS3 Slim 120gb.
Bomber-21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά σε εσάς κολλάει καθόλου το game η μόνο σε μένα? Sent from my iPad using Insomnia Σε super slim δεν κολλάει καθολου πάντως.
8-bitMUSIC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω το εχω σε xbox και σε μερικά σημεία κολλάει λιγο
vfragos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 κολλαει πολυ στα φατ Μπα fat έχω και πάει νεράκι...
nikosspeed Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια παλευω ποση ωρα να παρω το titan απο την στρατιωτικη βαση . Ξερετε κανενα κολπακι πως να παρω ; Καθε φορα που το απογειώνω με καταρριπτουν.
8-bitMUSIC Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ρε παιδια παλευω ποση ωρα να παρω το titan απο την στρατιωτικη βαση . Ξερετε κανενα κολπακι πως να παρω ; Καθε φορα που το απογειώνω με καταρριπτουν.</p> τη είναι αυτό ? . Για το ελικόπτερο λες ? που πας με των trevor? Sent from my iPad using Insomnia
Fronimitis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Απο prostitutes πως παει το παιχνιδι ? Εχει μπολικες.Και στον δρομο τυχαιες αλλα και στο στριπτιτζαδικο. Ορεξη να χεις
Sed22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει μπολικες.Και στον δρομο τυχαιες αλλα και στο στριπτιτζαδικο. Ορεξη να χεις Ποσο παει η ταρίφα ? χαχαχα
cha0tic_George Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα το τζετ απλά γαμάτο!! μικρός θεουλης γίνεσαι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια παλευω ποση ωρα να παρω το titan απο την στρατιωτικη βαση . Ξερετε κανενα κολπακι πως να παρω ; Καθε φορα που το απογειώνω με καταρριπτουν. ζιγκ ζαγκ φιλε,και μετα απο ενα σημειο θα σταματησει να σε κυνηγαει το ελικοπτερο.
nikosspeed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 τη είναι αυτό ? . Για το ελικόπτερο λες ? που πας με των trevor? Sent from my iPad using Insomnia http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5471/zWf9msCT_kiNwi6rpq5pCA/0_0.jpg ζιγκ ζαγκ φιλε,και μετα απο ενα σημειο θα σταματησει να σε κυνηγαει το ελικοπτερο. δεν προλαβαινω να το σηκωσω καλα καλα και με εχουν lockαρει ηδη .Δεν ξερω πως γινεται αυτο .Δυο πυραυλους μου στελνουν . Κλεινουν οι δυο κινητηρες και μετα απο λιγο κλεινουν και οι αλλοι δυο . Σε 20 δευτερολεπτα μπουμ . Το εχω παρει με διαφορετικους τροπους αλλα παντα το ιδιο αποτελεσμα . Στο Youtube φαινεται πανευκολο .
cha0tic_George Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5471/zWf9msCT_kiNwi6rpq5pCA/0_0.jpg δεν προλαβαινω να το σηκωσω καλα καλα και με εχουν lockαρει ηδη .Δεν ξερω πως γινεται αυτο .Δυο πυραυλους μου στελνουν . Κλεινουν οι δυο κινητηρες και μετα απο λιγο κλεινουν και οι αλλοι δυο . Σε 20 δευτερολεπτα μπουμ . Το εχω παρει με διαφορετικους τροπους αλλα παντα το ιδιο αποτελεσμα . Στο Youtube φαινεται πανευκολο . Αφού μπεις και κλέψεις αυτο που θες κανε ένα quick save ενώ είδη έχεις πετάξει ακόμα και χτυπημένος να είσαι,κανε μετά load και θα είσαι κυριλέ και φύγε από την βάση. Ερώτηση : ποιο old Dock αγοράζω για το achievement? εκείνο που λέει κάτι για sonar collection πάνω τέρμα αριστερά στον χάρτη ?
nikosspeed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού μπεις και κλέψεις αυτο που θες κανε ένα quick save ενώ είδη έχεις πετάξει ακόμα και χτυπημένος να είσαι,κανε μετά load και θα είσαι κυριλέ και φύγε από την βάση. Ερώτηση : ποιο old Dock αγοράζω για το achievement? εκείνο που λέει κάτι για sonar collection πάνω τέρμα αριστερά στον χάρτη ? Ωραιος .Σε ευχαριστω πολυ . Πως δεν το σκεφτηκα . Θα το κανω αυριο αν ειναι παω να κανω νανι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα