Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ο ένας πατάει skip στα cut scenes, ο άλλος τελειώνει το παιχνίδι 3 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Μόνο εμένα μου αρκεί να προχωράω 2-3% τη μέρα και να ελπίζω να κρατήσει μήνες το story mode; Skip δεν πάτησα σε καμία Είμαι στο 60% αλλά τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Μέχρι το 100% έχει πολύ δρόμο ακόμα.
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι σπανίως παίζω μετά το τέλος του story, γιατί βαριέμαι να τρέχω από δω κι από κει για... farming και achievements. Απ' την άλλη το παιχνίδι και ο χάρτης είναι τόσο μεγάλα, που φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνει κανείς.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα το έλεγα farming. Έχει κάποιες αποστολές που είναι συνέχεια του story και έχουν ενδιαφέρον. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ο ένας πατάει skip στα cut scenes, ο άλλος τελειώνει το παιχνίδι 3 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Μόνο εμένα μου αρκεί να προχωράω 2-3% τη μέρα και να ελπίζω να κρατήσει μήνες το story mode; Και εγω καπου εκει κανω.Πχ μπορω να παιξω 3 ωρες και να βγαλω 2 αποστολες μονο .Γιατι στον δρομο μπορει να μπω να παιξω γκολφ,να παιξω τεννις,να κανω κανα side mission κτλ. 2
Werax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά επιδει ειμαι ακομα στην αρχή μετα γίνεται να αγοράσω σπίτια? Sent from my iPad using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ναι και οχι μονο σπιτι ,και επιχειρησεις
Bomber-21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Η δικιά μου οπτική είναι πως από τη στιγμή που έδωσα 70 ευρώ για ένα παιχνίδι, θα κάτσω να το πάω σιγά σιγά και να το απολαύσω. Το έχω από την πρώτη μέρα και παίζω κανά τρίωρο τη μέρα, κάνω αποστολές κυρίως αλλά και ότι άλλο προκύψει. Κάπου στο 10 % είμαι. Να παίξω το παιχνίδι της χρονιάς για τρεις μέρες και μετά να το βάλω στο ράφι, δεν συμφωνώ. 5
gsisr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά απορία τελειώς αρχάριου με gta. είμαι στο 25% και έχω παει με τον Trevor να κανω την εκπαιδευση που εχει στο Los Santos για το αεροπλανο. αλλα εκει με το ελικοπτερο κολλάω. μου φαινεται πολύ δυσκολος ο χειρισμός του. με τα L2 R2 χάνει η παίρνει υψος αντιστοιχα αλλά κινεται πολύ αργά προς τα μπροστα..κανενα τιπ;(μην με παρετε με τις ντοματες)
Werax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 <p>ναι και οχι μονο σπιτι ,και επιχειρησεις </p>. Πρεπει να τελειώσω το main story? Sent from my iPad using Insomnia
gsisr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 . Πρεπει να τελειώσω το main story? Sent from my iPad using Insomnia όχι λίγο μετά που θα πάρεις τον Trevor ξεκλειδώνει
Tilemaxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 1 δις. έσοδα μέσα σε 3 μέρες. Στο Black Ops 2 πήρε 15 για να φτάσει το ίδιο ποσό...http://www.gamespot.com/news/grand-theft-auto-v-sales-reach-1-billion-in-three-days-6414762
Werax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τα αξίζει... Μονο που τέτοιο game δεν ειναι να το παίξεις σε xbox 360,ps3. Οταν βγει στο ps4,one θα ειναι σίγουρα πολύ ανοτερο.!
stavros88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις δικιο οτι θα ειναι ανωτερο,αλλα προσωπικα κανεις δεν θα μπορει να μου πει οτι το απολαυσε περισσοτερο απο εμενα επειδη το επαιξε σε pc,ps4,x1(Χωρια που και εγω θα το παιξω σε ενα απο αυτα) 2
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποτε απολαμβάναμε (ίσως και περισσότερο) παιχνίδια σαν . Στα κονσολογραφικά του GTA V θα κολλήσουμε;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρα από την πλακα το lod στα βουνά κτλ είναι καταπληκτικό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα