polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχουν save με λεφτα 999 εκατομμυρια δολλαρια. Το εχω βαλει και λιωνω στις αγορεεεσσσσς!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δε διαβάζω τίποτα. Απλά βάζω το παιχνιδάκι και παίζω και όπως πάει... Μόλις το τερματίσω και το βαρεθώ, τότε θα ανατρέξω σε cheats και λοιπές ιστορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.enternity.gr/Article/GTA5-$800-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84.-%CF%84%CE%B6%CE%AF%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/18952.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook GTA5: $800 εκατ. τζίρο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω cheat για λεφτάααααα τώρααααα. δεν θέλω κάτι αλλο απλά να μπορώ να αγοράσω ότι θέλω όποτε θέλω χαχαχα εχεις π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chouliog Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μια βοηθεια παρακαλω,εχω τον μουλτιμαν 4.40,μου ζηταει αναβαθμιση τι κανω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Βαλε 4.46.03 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι επος πραγματικα, ευκολα GOTY και ισως και της γενιας ολοκληρης.. Ενα κολπο που διαβασα για καλυτερη εμπειρια στο 360 ειναι να κανεις install το play disc σε usb στικάκι.. Δεν το εχω δοκιμασει το τρεχω απο το play disc χωρις κανενα προβλημα με pop-ups και τα σχετικα αλλα θα τη δοκιμασω και αυτη τη μεθοδο να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axl3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις ειδα τον Bigfoot Σε μια αποστολη που πρεπει να ξεκανεις τα υπολοιπα απο τα αδελφια που εχουν μεινει απο αυτα που σκοτωσε ο Τρεβορ,και εισαι με μια θερμικη καμερα πανω στο ελικοπτερο, ζουμαρεις και βλεπεις αν οι κοκκινες κουκιδες ειναι ελαφια ή τα αδελφια που ψαχνεις. Εε μια απο αυτες τις κοκκινες κουκιδες οταν ζουμαρα εγινε ο Bigfoot αλλα εξαφανιστηκε αμεσως, δεν προλαβα καν να πυροβολησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εχω ενα δυλημμα ... να τσιπαρω το xbox 360(slim) και να παρω μετα το game σπασμενο ή να το αγορασω αφεντικο ? υπαρχει διαφορα ? και κατι ακομα αμα το αγορασω πρεπει να κανω εγκατασταση 8gb+ γιατι το xbox μου δεν εχει σκληρο και εχει πολυ μικρη εσωτερικη μνημη ... ? τι να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 εχω ενα δυλημμα ... να τσιπαρω το xbox 360(slim) και να παρω μετα το game σπασμενο ή να το αγορασω αφεντικο ? υπαρχει διαφορα ? και κατι ακομα αμα το αγορασω πρεπει να κανω εγκατασταση 8gb+ γιατι το xbox μου δεν εχει σκληρο και εχει πολυ μικρη εσωτερικη μνημη ... ? τι να κανω ? αγορασε το το παιχνιδι να τελειωνεις, τετοιες προσπαθεις δεν ειναι κακο να τους δινουμε τα λεφτα μας εστω και αν εχουν 70Ε.Μπορεις να περιμενεις ομως κανα μηνα και να το βρεις φθηνοτερο ειτε απτον σκρουτζ ειτε απο καμια αγγελια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα να περιμενω δεν παιζει ... πρεπει να παρω και εσωτερικο σκληρο για το xbox γιατι δεν εχει ? και απ' οτι ακουω κανει εγκατασταση το ενα cd ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα να περιμενω δεν παιζει ... πρεπει να παρω και εσωτερικο σκληρο για το xbox γιατι δεν εχει ? και απ' οτι ακουω κανει εγκατασταση το ενα cd ... ε τοτε πηγενε παρτο αφου δεν μπορεις να περιμενεις. τελικα εχεις ή δεν εχεις δισκο στο 360? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ε τοτε πηγενε παρτο αφου δεν μπορεις να περιμενεις. τελικα εχεις ή δεν εχεις δισκο στο 360? δεν εχω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα