Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω εκει που ειμαι στο δρομο να βγει ενα αεροπλανο να το παρω και να πεσω με αλεξιπτωτο ετσι απλα πανω σε ενα βουνο.Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που το κανω αυτο.Δεν θελω cheats για να κανω τις αποστολες πιο ευκολες αλλα για να διασκεδαζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα ένα συγκριτικό που αφορά το GTAV ανάμεσα σε 360 και ps3....αυτή την φορά απο το computerandvideogames!!!Είχα σχεδόν καταλήξει στην έκδοση του ps3 αλλά μετά απο αυτό δεν ξέρω πλέον!!!

• Like 1

Την πρώτη φορά το παίζεις με cheats, το λιώνεις το μαθαίνεις απέξω το κάνεις 100% :-D .

Την από την δεύτερη και μετά χρησιμοποιείς μόνο τα hits & tips, το λιώνεις ποιο πολύ, του βγάζεις τα μάτια... και το κάνεις 100% :-D

Ετσι  έκανα με το San Andreas έτσι θα κάνω και με αυτό, τα παλιά δεν είχα την δυνατότητα να τα παίξω και απλά χαβαλεδιαζα το 4 δεν μου άρεσε και δεν το έπαιξα καν, άλλα αυτό θα φάει πολύ λιώσιμο.

πρώτα στο Xbox από τον θείο  :ph34r:  και μετά αγορασμένο στο PC  :-)

Μολις ειδα τον Bigfoot

Σε μια αποστολη που πρεπει να ξεκανεις τα υπολοιπα απο τα αδελφια που εχουν μεινει απο αυτα που σκοτωσε ο Τρεβορ,και εισαι με μια θερμικη καμερα πανω στο ελικοπτερο, ζουμαρεις και βλεπεις αν οι κοκκινες κουκιδες ειναι ελαφια ή τα αδελφια που ψαχνεις. Εε μια απο αυτες τις κοκκινες κουκιδες οταν ζουμαρα εγινε ο Bigfoot αλλα εξαφανιστηκε αμεσως, δεν προλαβα καν να πυροβολησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...