Tilemaxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aims Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα.έχει βρει καποιος cheats για ΧΒΟΧ360?οτι και αν εχω δοκιμασει δεν λειτουργει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 http://gtaforums.com/topic/593093-gta-v-18-cheats-might-contain-spoilers/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά τι κόλλημα είναι αυτό με τα cheats, ακόμα δεν βγήκε το παιχνίδι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aims Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 http://gtaforums.com/topic/593093-gta-v-18-cheats-might-contain-spoilers/ ευχαριστω πολυ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω εκει που ειμαι στο δρομο να βγει ενα αεροπλανο να το παρω και να πεσω με αλεξιπτωτο ετσι απλα πανω σε ενα βουνο.Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που το κανω αυτο.Δεν θελω cheats για να κανω τις αποστολες πιο ευκολες αλλα για να διασκεδαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα ένα συγκριτικό που αφορά το GTAV ανάμεσα σε 360 και ps3....αυτή την φορά απο το computerandvideogames!!!Είχα σχεδόν καταλήξει στην έκδοση του ps3 αλλά μετά απο αυτό δεν ξέρω πλέον!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καντε κ μενα add να καουμε παιδες Done! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ντάξει καλύτερο mini game golf δεν υπάρχει, σαν το poker του FC3. TV και Cinema απίστευτο γέλιο...έχω λιώσει με τα ισπανόφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Την πρώτη φορά το παίζεις με cheats, το λιώνεις το μαθαίνεις απέξω το κάνεις 100% . Την από την δεύτερη και μετά χρησιμοποιείς μόνο τα hits & tips, το λιώνεις ποιο πολύ, του βγάζεις τα μάτια... και το κάνεις 100% Ετσι έκανα με το San Andreas έτσι θα κάνω και με αυτό, τα παλιά δεν είχα την δυνατότητα να τα παίξω και απλά χαβαλεδιαζα το 4 δεν μου άρεσε και δεν το έπαιξα καν, άλλα αυτό θα φάει πολύ λιώσιμο. πρώτα στο Xbox από τον θείο και μετά αγορασμένο στο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάλι αυτό το κόλπο με τα cheats ποτέ δεν το κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω cheat για λεφτάααααα τώρααααα. δεν θέλω κάτι αλλο απλά να μπορώ να αγοράσω ότι θέλω όποτε θέλω χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για πολλα λεφτα κοιταξτε εδω http://www.cheatcc.com/ps3/grandtheftauto5cheatscodes.html#.Ujn_JMbAuqf κατω κατω Δεν το εχω τσεκαρει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις ειδα τον Bigfoot Σε μια αποστολη που πρεπει να ξεκανεις τα υπολοιπα απο τα αδελφια που εχουν μεινει απο αυτα που σκοτωσε ο Τρεβορ,και εισαι με μια θερμικη καμερα πανω στο ελικοπτερο, ζουμαρεις και βλεπεις αν οι κοκκινες κουκιδες ειναι ελαφια ή τα αδελφια που ψαχνεις. Εε μια απο αυτες τις κοκκινες κουκιδες οταν ζουμαρα εγινε ο Bigfoot αλλα εξαφανιστηκε αμεσως, δεν προλαβα καν να πυροβολησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα