BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλεις κι εσύ να κάνεις ταριφιές ακούγοντας Καζαντζίδη; Όπως κάναμε στα νιάτα μας στο Vice City; Νομίζω πάντως ότι δεν γίνεται, δες πχ. τι λένε εδώ: http://www.psu.com/a021004/GTA-V-features-a-song-sharing-feature-but-not-custom-tracks (δεν το έψαξα και πολύ βέβαια) χαχα όντως μάλλον δεν γίνεται. αλλά επειδή εγω ήθελα να βάλω να ακούω K-ROSE απο San Andreas έκανα το εξής βρήκα αυτό το full song Κ-Rose στο youtube και το βάζω να παίζει απο την αρχή και το έχω στα ηχεία του PC και παίζω ταυτόχρονα GTA V ακουγοντας τον ήχο του παιχνιδιού απο την τηλεόραση 1
direwolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάφερε κανεις να τρέξει το app στο iphone" για τον Chop?! προσπαθω να μπω και λεει "failed to check app version" και δε μπενει.. παρολο που βαζω σωστο pass ...
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια βρηκα κι εβαλα save με απειρα λεφτά και είμαι κομπλέ! Τρελός χαβαλές!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Eιχε κανεις προβλημα με το κατεβασμα του παιχνιδιου.Εχει φτασει ποσες φορες 70%,80%,95% και πεφτει παλι στο 0% η μαλκια. Πρωτη μου συμβαινει αυτο.
vfragos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Eιχε κανεις προβλημα με το κατεβασμα του παιχνιδιου.Εχει φτασει ποσες φορες 70%,80%,95% και πεφτει παλι στο 0% η μαλκια. Πρωτη μου συμβαινει αυτο. Τι κουφό είναι αυτό; Όχι μια χαρά μου κατέβηκε εμένα, όμως κάποιος απο εδώ νομίζω το κατέβασε 2-3 φορές γιατί του έβγαζε corrupted data κατα το install. Σου έχω στείλει και friend request στο psn. PDS13 δεν είναι το networkID σου; Εμένα είναι flyawayGR όποιος θέλει ας με κάνει add.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι κουφό είναι αυτό; Όχι μια χαρά μου κατέβηκε εμένα, όμως κάποιος απο εδώ νομίζω το κατέβασε 2-3 φορές γιατί του έβγαζε corrupted data κατα το install. Σου έχω στείλει και friend request στο psn. PDS13 δεν είναι το networkID σου; Εμένα είναι flyawayGR όποιος θέλει ας με κάνει add. Δεν κανει προβλημα στο install.Δεν φτανει καν εκει. PDS_13 ειναι.
vfragos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κανει προβλημα στο install.Δεν φτανει καν εκει. PDS_13 ειναι. Τα έχει παίξει το psn μου φαίνεται, πάω να σε κάνω add και μου βγάζει μήνυμα "An error occurred during the add operation (8002A669). Εάν μπορείς για δοκίμασε εάν μπορείς εσύ να με κάνεις add.
naruto14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ την digital έκδοση παίζω αλλά δεν παρατηρώ αυτά τα προβλήματα. Κάνε defrag τον σκληρό σου + rebuild database. Αυτά τα κάνω από τα settings του PS3? Θα χάσω καθόλου δεδομένα που έχω πάνω στο σκληρό?
vfragos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ πάντως με την digital δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα, μια χαρά όλα.
kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Να κανω και μια ερωτηση γιατι ο τυπος εκει στα public με μπερδεψε.Οσοι το εχετε αγορασει μεχρι τωρα το παιχνιδι τι κωδικους σας εχει μεσα?Εμενα μου εχει μονο ενα φυλλο με εναν κωδικο οπου ξεκλειδωνεις αυτο το "αεροστατο" ATOMIC BLIMP", ειχε κανενως απο εσας και κανεναν αλλον κωδικο μεσα?σας ρωταω γιατι οταν πηγα να το παρω ο τυπος στο καταστημα μου ειπε οτι ισως δεν εχει τους κωδικους μεσα (τον ρωτησα αλλα δεν μου διευκρινισε ποιους κωδικους) και οτι αν δεν τους εχεις μολις του ερθει θα μου τους στηλει με email και κατι τετοια κουλα.Για το online δεν πρεπει να εχει ξεχωριστο κωδικο ρε παιδια?
aekoupoli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αν εχει καποιος λινκ με τα dlc ας μου το στειλει για να τα περασω στο πσ3
vag.patrick Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τι κουφό είναι αυτό; Όχι μια χαρά μου κατέβηκε εμένα, όμως κάποιος απο εδώ νομίζω το κατέβασε 2-3 φορές γιατί του έβγαζε corrupted data κατα το install. Σου έχω στείλει και friend request στο psn. PDS13 δεν είναι το networkID σου; Εμένα είναι flyawayGR όποιος θέλει ας με κάνει add. Δεν κανει προβλημα στο install.Δεν φτανει καν εκει. PDS_13 ειναι. καντε κ μενα add να καουμε παιδες
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 προσπαθω να μπω και λεει "failed to check app version" και δε μπενει.. παρολο που βαζω σωστο pass ... Yap...εμ άμα όλη η Αμερική έχει iphone...
stavros88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το μονο αρνητικο που εχουν τα cheats ειναι οτι δεν παιρνεις τροπαια?
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Λιωστε το κανονικα και οταν βαρεθειτε τοτε βαλτε cheats, παντα ετσι εκανα εγω σε ολα τα GTA..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα