{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι απλά δεν υπάρχει ΑΑ σε consoles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει αλλά είναι FXAA, τι να σου κάνει το ΑΑ σε 720P ? Ακόμα και 8xMSAA να έβαζες πάλι θα είχε jaggies.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδικα οταν speedarw φαινονται ολα τελειως κραπμηπως φταιει κ η οθονη σε κατι; ολα blurred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Dude και εγώ pc πιο πολύ παίζω και στο ps με 720p σοβαρά δεν έχω προβλήματα ούτε μου φαίνεται περίεργη η ανάλλαγη και έχω παίξει same games και στα 2. Μήπως κάθεσαι κάνα μέτρο από την πλάσμα ή έχεις κάνα projector?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το βλεπω να γινεται ''pc thread'' με συνοπτικες διαδικασιες σε λιγο Τεσπα εγω υπομονη ενα 20% εμεινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Dude και εγώ pc πιο πολύ παίζω και στο ps με 720p σοβαρά δεν έχω προβλήματα ούτε μου φαίνεται περίεργη η ανάλλαγη και έχω παίξει same games και στα 2. Μήπως κάθεσαι κάνα μέτρο από την πλάσμα ή έχεις κάνα projector?! ειμαι στο μισο μετρο με ενα με μια lg 2752 .. δεν ξερω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως εγω που το εγκατηστησα το disc 2,οντως εχω θεμα,μου εχει freeζαρει 2 φορες στα cutscenes.Θα το κανω unistall να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω που το παιζω στο ps3 τα γραφικα του με ξενερωνουν ασχημα,παρολο που εχω παιξει απειρα παιχνιδια στο ps3....Φοβερο gameplay κ story ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ναι οντως τα γραφικα του ειναι λιγο.Αλλα δεν μπορεις να εχεις σε τοσο μεγαλο χαρτη και περιβαλλον φοβερα γραφικα και textures κτλ.Λοιγικο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Dude βάλε να δεις το προηγούμενο GTA στην ίδια κονσόλα και μετά πες για graphs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ εκτός απο κάτι pop-ins στην αρχή δεν ξαναείδα κάτι σημαντικό πάντως. Ακόμα και όταν τρέχεις με τελική με κάποιο supercar στο δρόμο, δεν πέφτει ούτε ένα frame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 με το ζορι ξεκολλησα πλακα πλακα . φανταστικο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το στρατιωτικό ελικόπτερο με το κωδικό ενεργοποιείτε στο αεροδρόμιο και στις φυλακές εμένα τα γραφικά moy φάνηκαν πάρα πολύ καλα (φυσικά περιμένω να το αγοράσω και για pc..) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από nickarmy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Rockstar doesn't recommend installing GTA5 'Play' disc on 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παλικάρια, το χει δοκιμάσει κανείς σε ps3 fat 40gb;; θα το τρέχει καλά ή θα το γονατίσεί το μηχάνημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα