kjtzemis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 παιδες το online απο ποτε θα το εχουν ανοιχτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά τελικά επηρεάζει το παιχνίδι το install του δεύτερου dvd η όχι?? το παίζω από προχτές στο xbox και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 παιδες το online απο ποτε θα το εχουν ανοιχτο? αν δν ειμαι λαθος απο 1η οκτωβρη και μετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά τελικά επηρεάζει το παιχνίδι το install του δεύτερου dvd η όχι?? το παίζω από προχτές στο xbox και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα κανένα. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-grand-theft-auto-5-face-off Αποτι φαινεται επηρεαζει. Το αρθρο αποτελει συγκριτικο των εκδοσεων ps3 & xbox. Ειναι παρα πολυ κοντα με την εκδοση ps3 να κερδιζει στα σημεια. Αμελητεες διαφορες ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 λίγο καλύτερα τα ground textures στο PS3 καλύτερο frame rate στο 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 To πηρα κ εγω.. τωρα γινεται το install.. σε μιση ωρα εξαφανιζομαι απο προσωπου γηςνα προσεχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκινηστε τα add στο psn οποιος εχει ps3 να καουμε σε λιγες μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 λίγο καλύτερα τα ground textures στο PS3 καλύτερο frame rate στο 360.Eιναι πολυ μικρη η διαφορα στο frame rate.To γραφει πολλες φορες μεσα.Ασε που λεει οτι σε απαιτητικες καταστασεις τα παει καλυτερα το ps3 στο frame rate. Οπως αναμενοταν ειναι λιγο πιο μπροστα η ps3 εκδοση.Και οι 2 ειναι καλες. Αλλα εδω εχει πλακα που σε πολυ λιγοτερο απαιτητικο παιχνιδι οπως το προηγουμενο GTA ,η ps3 εκδοση ηταν η χειροτερη. Και εδω ερχεται αυτο που σου ελεγα,οτι τα multiplatform δειχνουν λιγα πραγματα για το Hardware των κονσολων. It's fair to say that the 360's performance advantage has less impact in-game compared to its texture filtering issues. It's close, but PlayStation 3 is our preferred platform for this game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 παρατήρησα στο υποβρύχιο όταν το ανεβάζεις στην επιφάνεια τρελά framedrop 15-20fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω οτι το κατωτερο που πιανει ειναι 20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όποιος δεν παίζει console games (όπως εγώ), και αναγκάστηκε λόγω του gta να το κάνει, θα του κακοφανούν τα low fps καθώς και τα frame drops. Κακά τα ψέμματα to gta 5 έπρεπε να βγεί για μόνο για ng consoles και pc. Παρόλα ταυτα, είναι το καλύτερο gta νομίζω που έχει βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επρεπε να το παρω στο ps3, κατι εικονες που ειδα φαινεται πολυ πιο καθαρο και με καλυτερα textures στο εδαφος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε guys.. εγω παντα σε pc επαιζα.. πηρα ps3 μονο για το gtaαλλα τα γραφικα μου φαινονται κραπ τελειωςθα μου πεις ειναι σε 720pαλλα αυτο που μου την σπαει ειναι λιγο οι γωνιες.. σαν να μην υπαρχει ιχνος ΑΑ .. δεν ξερω μηπως εχω κανει καμια λαθος ρυθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα