ADHD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ελπιζω να ερθει απο τριτη-τεταρτη και σε εμενα, το hype εχει φτασει στο θεο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ξενερωσω αν δεν ερθει Τριτη . Κυκλοφορουν τοσα gameplay με το ζορι την παλευω και δεν τα βλεπω . αν καθυστερησει κιολας αντε γεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Είδα το Capolavoro και κάηκε το μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το εφέ που κάνει οτάν αλλαζεις παικτή είναι ολά τα λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Guys το shooting ποσο Max Payne είναι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ξέρει κάποιος αν και που μπορώ να το πάρω αύριο ας μου στείλει ένα π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAGERO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Site: http://www.igta5.com/vehicles οκ εχω μεινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πω χαχ ζήλεψα απο τον alexzzz και πήγα και γω στο αεροδρόμιο και έκλεψα ένα liarJet και προσγειώθηκα και στα 3 αεροδρόμια.Στο τελευταίο αεροδρόμιο όμως με καταρίψανε με 2 πυραύλους και σκοτώθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Και μία μέρα να καθυστερήσει δεν πειράζει τι να πω εγώ που περιμένω την έκδοση για PC , αν βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Και πάρα πολλές αναφορές στα προηγούμενα gta στο story. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Οι ηχοι των αυτοκινητων τι λενε οσοι εχετε παιξει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Οι ηχοι των αυτοκινητων τι λενε οσοι εχετε παιξει ; Μετριοι...Δεν τρελαθηκα. Ολο το παιχνιδι ομως ειναι πορωση.Γραφικα,ιστορια,επιλογες,ελευθερια κτλ. Στανταρ ειναι το καλυτερο gta. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μαπα το παιχνιδι, πεταμενα λεφτά. Μια απο τα ίδια.<br><br> Οι ηχοι των πουλιων έιναι ανυπαρκτοι.<br> Δεν υπαρχουν παιδακια και ζωα... Ουτε καν ηλικιωμενοι.<br> Και πάνω απο ολα no dildo bAt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ζώα και ηλικιωμένοι υπάρχουν. Καθάριζα πριν με ένα sniper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μαπα το παιχνιδι, πεταμενα λεφτά. Μια απο τα ίδια.<br><br> Οι ηχοι των πουλιων έιναι ανυπαρκτοι.<br> Δεν υπαρχουν παιδακια και ζωα... Ουτε καν ηλικιωμενοι.<br> Και πάνω απο ολα no dildo bAt Nice try 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα