vfragos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είσαι εσύ οι βλάκας, αλλά αυτοί που θα το βγάλουν για την απόλυτη gaming πλατφόρμα (τα pc) σε 1 χρόνο. Αλλά δεν πειράζει, από το να ματώσουν τα μάτια μου από τα textures χαμηλής ανάλυσης και τα 30fps, καλύτερα να περιμένω και 1 και 2 χρόνια! Χαράσ την υπομονή σου, πως τα έχετε τα χρόνια μερικοί, 1-2 χρόνια, ούτε φιστίκια , σε 1-2 χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είσαι εσύ οι βλάκας, αλλά αυτοί που θα το βγάλουν για την απόλυτη gaming πλατφόρμα (τα pc) σε 1 χρόνο. Αλλά δεν πειράζει, από το να ματώσουν τα μάτια μου από τα textures χαμηλής ανάλυσης και τα 30fps, καλύτερα να περιμένω και 1 και 2 χρόνια! Εσυ να φανταστω την εποχη του Gameboy,της Amiga και του sega mega drive ειχες hdmi και full hd με ddr3 καρτα γραφικων κι επαιζες στον high end υπολογιστη σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω δει αρκετα βιντεακια γμτ και δεν το βλεπω να αντεχω να περιμενω να πεσει η τιμη. Αληθεια τα reviews γιατι δεν εχουν σκασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εσυ να φανταστω την εποχη του Gameboy,της Amiga και του sega mega drive ειχες hdmi και full hd με ddr3 καρτα γραφικων κι επαιζες στον high end υπολογιστη σου. Μικρέ μου φίλε, στη εποχή της Amiga είχα (και έχω) amiga, γιατί ήταν ο βασιλιάς. Από τότε pc και πάλι pc. Στη σημερινή εποχή το πιο απολαυστικό gaming το κάνεις με PC. To gtaV θα το περιμένω ευλαβικά να έρθει στο PC. Εννοείται αυτό. Σιγά μη φάω στη μάπα τα συμπιεσμένα textures και τον laggy χειρισμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Στη σημερινή εποχή το πιο απολαυστικό gaming το κάνεις με PC. Για σενα. Για τους gamers ισχυουν διαφορετικα πραγματα. Αντε να ισχυει και το ''εχω και pc εκτος απο κονσολα'', αλλα χωρις κονσολα δεν γινεται.Κονσολα και...βλεπουμε δλδ. Οπως και να χει υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος Τεσπα να μην ξεφευγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μικρέ μου φίλε, στη εποχή της Amiga είχα (και έχω) amiga, γιατί ήταν ο βασιλιάς. Από τότε pc και πάλι pc. Στη σημερινή εποχή το πιο απολαυστικό gaming το κάνεις με PC. To gtaV θα το περιμένω ευλαβικά να έρθει στο PC. Εννοείται αυτό. Σιγά μη φάω στη μάπα τα συμπιεσμένα textures και τον laggy χειρισμό! Με την Amiga δεν σου βγαιναν τα ματια; Μια χαρα ειναι και στις κονσολες μικρε μου φιλε.Απο το να περιμενεις 1 χρονο καλυτερα να τραβηξεις το μαρτυριο. Αλλα μικρος εισαι ακομη αντεχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και άμα η pc έκδοση είναι κάκιστη όπως το IV? Τότε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Με την Amiga δεν σου βγαιναν τα ματια; Μια χαρα ειναι και στις κονσολες μικρε μου φιλε.Απο το να περιμενεις 1 χρονο καλυτερα να τραβηξεις το μαρτυριο. Αλλα μικρος εισαι ακομη αντεχεις. H Amiga μου πέταγε τα μάτια έξω με την καλή έννοια. Ήταν το απόλυτο eye-candy της εποχής, μετά τα arcades εννοείται. Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για να τη συγκρίνω με αυτό. Τώρα όμως υπάρχει κάτι που είναι απείρως καλύτερο από τις κονσόλες και λέγεται PC. Φιλάκια! Προσθήκη: αν το γτα5 είναι τόσο χάλι όσο το γτα4 στο πισί, ξέρουμε ποιος θα ευθύνεται για αυτό... Οι κονσόλες από τις οποίες έγινε το άθλιο πορτ. Ευτυχώς που στο PC έχουμε άπειρα καλά παιχνίδια να παίξουμε, οπότε και πάλι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 H Amiga μου πέταγε τα μάτια έξω με την καλή έννοια. Ήταν το απόλυτο eye-candy της εποχής, μετά τα arcades εννοείται. Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για να τη συγκρίνω με αυτό. Τώρα όμως υπάρχει κάτι που είναι απείρως καλύτερο από τις κονσόλες και λέγεται PC. Φιλάκια! Προσθήκη: αν το γτα5 είναι τόσο χάλι όσο το γτα4 στο πισί, ξέρουμε ποιος θα ευθύνεται για αυτό... Οι κονσόλες από τις οποίες έγινε το άθλιο πορτ. Ευτυχώς που στο PC έχουμε άπειρα καλά παιχνίδια να παίξουμε, οπότε και πάλι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα! Φυσιολογικο αφου το πληρωνεις πολυ παραπανω απο μια κονσολα να ειναι και καλυτερο. Θα το παιξεις ομως οταν για μενα θα ειναι μια παλιατζουρα το παιχνιδι.Φιλακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα όμως υπάρχει κάτι που είναι απείρως καλύτερο από τις κονσόλες και λέγεται PC. Φιλάκια! Κανε κανα petition μπας και παρεις κανα παιχνιδι,παρακαλα τους devs.Και μετα πες οτι ειναι η καλυτερη gaming συσκευη.Χαχα. Ειναι σαν να λες ''το αυτοκινητο μου ειναι το καλυτερο απο ολα,αλλα δεν παιρνει καυσιμο''. Tουλαχιστον το διορθωσες.Υπαρχει ΄΄κατι΄΄ καλυτερο,οχι gaming συστημα.Εισαι σωστος γιατι το pc σαν ''κατι'' οντως ειναι καλυτερο απο τις κονσολες.Οσο να ναι κανεις περισσοτερα πραγματα.Word,σερφαρισμα κ.α. Στο gaming μπαα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαίνετε στο αντίστοιχο νήμα να κλάψετε τον μακαρίτη που θα πάρει το παιχνίδι του χρόνου. Εδώ είναι για 360/PS3. Εχω δει αρκετα βιντεακια γμτ και δεν το βλεπω να αντεχω να περιμενω να πεσει η τιμη. Αληθεια τα reviews γιατι δεν εχουν σκασει? Δευτέρα στις 5μμ ώρα Ελλάδος λήγει το εμπαργκο. Γιατί να περιμένεις να πέσει η τιμή; Τέτοια παιχνίδια είναι day one. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλάχιστον ρε dude άμα είναι απλά να τρολαρεις κάντο και στο σωστό thread αφού δεν consoles. http://www.insomnia.gr/topic/424393-grand-theft-auto-v/page-44 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγαίνετε στο αντίστοιχο νήμα να κλάψετε τον μακαρίτη που θα πάρει το παιχνίδι του χρόνου. Εδώ είναι για 360/PS3. Δευτέρα στις 5μμ ώρα Ελλάδος λήγει το εμπαργκο. Γιατί να περιμένεις να πέσει η τιμή; Τέτοια παιχνίδια είναι day one. Χρηματα... Δεν ειναι καλη φαση τωρα. Ειμαι hyped και μου αρεσει αυτο που βλεπω.Υπαρχει τεραστια βελτιωση απο το προηγουμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 ωχ οχι παλι την ιδια κουβεντα...αναλογα τα γουστα και τα φραγκα ο καθενας παιζει οτι γουσταρει, οπως γουσταρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Προς το παρόν θα παίξουν μόνο αυτοί που έχουν κονσόλες. Οι υπόλοιποι θα ξεροσταλιάζουν και θα βγάζουν κόμπλεξ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα