Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνιδι ειναι απιστευτο. Ειδικα δε αν κανει κανεις συγκριση με το 4 και τα γραφικα κτλ στην ιδια κονσολα , δεν το πιστευεις.

Πολυ γελιο στην πρωτη αποστολη του Michael που κανει τον μπαφο...χαχαχα...την λενε κανονικα στο Saints Row

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ωραια οταν στο φερνει δωρο ο θειος τσαμπα...Γουστάρω. Λιώσιμο το βράδυ!!!

Και λιώσιμο το 4μηνο με GTAV, NBA2K14, FIFA14 και μετά πάμε για PS4 και next gen fifa14. Κόλαση...

ερωτησεις : 

1. εχω παλιο xbox arcade φλασαρισμενο το 2008 με hitachi drive. Εχω παιξει αντιγραμμενα RDR, La Noira, Forza 3, GTA 4 και αλλα. Αναφερω τα παιχνιδια επειδη δεν ξερω τι φλασαρισμα μου ειχε κανει το μαγαζι που ειχα κανει μηπως και καταλαβει καποιος.

Παιζει να μπορεσω να το παιξω?

2. Αν υπαρχει καποια πιθανοτητα, ποια ειναι ακριβως η διαδικασια που ακολουθω? Μπορει καποιος να μου βαλει λινκ με οδηγιες πως να βαλω τα iso στο 32αρι USB που μολις πηρα (για τη Δευτερα που θα το χω γνησιο)?

3. Με το υπαρχον φλασαρισμα παιζει να εχω προβλημα τη Δευτερα που θα σεταρω κανονικα το παιχνιδι, με το Online?

λοιπον εχω κατεβασει ηδη το πρωτο dvd το βαζω στο σκληρο και μου γραφει loading story mode και αναβοσβηνει την οθονη χωρις να κανει τπτ αλλο καμια ιδεα κανεις ;;

αν εχεις rgh κονσολα πρεπει να αντιγραψεις τον καταλογο κατω απο το dir με τα πολλα μηδενικα του 1ου cd, στον εσωτερικο σκληρο του χβοχ , στο αντιστοιχο σημειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...