Προς το περιεχόμενο

thermal sensor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

το κουτι μου εχει ενα thermal sensor που μπορω να το βαλω και που ακριβως

σας ανεβασα και μια φωτογραφια για να δειτε τι λεω

Link

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ να μετράει.Τι θεωρείς σημαντικό;Πχ εγώ έχω 2 fan controllers που μου δίνουν 4+2 αισθητήρες και ασχέτως αν μπορώ να πάρω μετρήσεις απο στο σύνολο του h/w μέσω προγράμματος,για την πλάκα και μόνο έβαλα σε:

-βάση ψύκτρας

-μνήμες

-σκληρός

-τροφοδοτικό

-θερμοκρασία χαμηλά/intake

-θερμοκρασία ψηλά/exhaust

Δημοσ.

Βασικά που βρίσκεται o αισθητήρας;Είναι σταθερός/κολλημένος σε ένα σημείο ή είναι είναι με καλώδιο (κάπως έτσι) που θα σου επιτρέψει να τον μετακινήσεις;

Ακόμα και αν ίσχυε το δεύτερο,όπου και να τον τοποθετήσεις δέν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σωστή μέτρηση απο τον επεξεργαστή.Η γνώμη μου είναι να κατεβάσεις το AIDA64 (παλιο Everest),το οποίο έχει επιλογή να σου εμφανίζει πληροφορίες συστήματος με την μορφή widget.

post-64279-0-65547300-1319560188_thumb.jpg

Δημοσ.

Κόλλησέ το όσο πιο κοντά στην βάση της ψήκτρας σου.Να γίνει τοποθέτηση μεταξύ ψύκτρας και επεξεργαστή δέν θα το συμβούλευα αφενός γιατι μπορεί να προκληθεί ζημιά στον αισθητήρα,αφετέρου (και επειδή το πάχος τους δέν είναι κάτι στάνταρ) μπορεί να μήν πατάει καλά η ψύκτρα μετά οπότε θα έχεις άλλα προβλήματα.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω παρα πολυ ξερεις που μπορω να βρω καπακια που εχουνε τα κουτια μπροστα στα dvd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...