vlahoskwn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 γεια σας το κουτι μου εχει ενα thermal sensor που μπορω να το βαλω και που ακριβως σας ανεβασα και μια φωτογραφια για να δειτε τι λεω Link
Tenshi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ να μετράει.Τι θεωρείς σημαντικό;Πχ εγώ έχω 2 fan controllers που μου δίνουν 4+2 αισθητήρες και ασχέτως αν μπορώ να πάρω μετρήσεις απο στο σύνολο του h/w μέσω προγράμματος,για την πλάκα και μόνο έβαλα σε: -βάση ψύκτρας -μνήμες -σκληρός -τροφοδοτικό -θερμοκρασία χαμηλά/intake -θερμοκρασία ψηλά/exhaust
vlahoskwn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 επεξεργαστη θελω αλλα να μου πεις που το τοποθετω και αν μπορεις με εικονες η και βιντεο
Tenshi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Βασικά που βρίσκεται o αισθητήρας;Είναι σταθερός/κολλημένος σε ένα σημείο ή είναι είναι με καλώδιο (κάπως έτσι) που θα σου επιτρέψει να τον μετακινήσεις; Ακόμα και αν ίσχυε το δεύτερο,όπου και να τον τοποθετήσεις δέν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σωστή μέτρηση απο τον επεξεργαστή.Η γνώμη μου είναι να κατεβάσεις το AIDA64 (παλιο Everest),το οποίο έχει επιλογή να σου εμφανίζει πληροφορίες συστήματος με την μορφή widget.
vlahoskwn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ειναι με καλωδιο αλλα δεν με ενδιαφερει θελω να δω τι μου λεει με τα να το συγκρινω θελω
Tenshi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κόλλησέ το όσο πιο κοντά στην βάση της ψήκτρας σου.Να γίνει τοποθέτηση μεταξύ ψύκτρας και επεξεργαστή δέν θα το συμβούλευα αφενός γιατι μπορεί να προκληθεί ζημιά στον αισθητήρα,αφετέρου (και επειδή το πάχος τους δέν είναι κάτι στάνταρ) μπορεί να μήν πατάει καλά η ψύκτρα μετά οπότε θα έχεις άλλα προβλήματα.
vlahoskwn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 οκ ευχαριστω παρα πολυ ξερεις που μπορω να βρω καπακια που εχουνε τα κουτια μπροστα στα dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα