xlapatsas4000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα συμφορουμητες, πρόσφατα έκανα μια λήψη βιντεο περιπου μια ώρα με κάμερα, τα αρχεία είναι .vob ή .mob ή .dod δεν θυμάμαι ακριβως, παντός είναι τραβηγμένα με κάμερα. jvc.θελω λοιπόν να τα κανω μια επεξεργασία αυτά τα αρχεία, να κοψω και να ραψω, τι άλλο μπορώ να κανω με την χρήση του premiere γιατί ακουω ότι είναι πολύ καλό.δυστηχως δεν το έχω χρησιμοποιησει πολλες φορές. Θέλω κάποιον οδηγό και κάποιες δικές σας προτάσεις, για το μοντάζ, χωρίς να χαλασει η ποιότητα του βιντεο όμως.τελος θα το γράψω και σε DVD για να το βλέπω στην τηλεόραση, ελπίζω να ήμουν κατανοητός και να βρω βοήθεια !
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε με το cyberlink powerdirector (http://www.cyberlink.com/products/powerdirector/overview_en_US.html?&r=1). Το premiere δεν ξέρω αν σου ανοίξει τα αρχεία αυτά, αλλά αν ασχοληθείς τελικά με το Premiere ίσως είναι καλύτερα να πας στο elements Που είναι λίγο πιο απλό. Με το κανονικό δεν νομίζω να βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα