Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και σου εξηγησα γιατι, υπαρχει κοινο εδαφος. Αυτο-οργανωση,αυτο-διαχειριση κυριως. Στην τελικη σου πα μην το πεις αναρχια πες κινηση προς κατευθυνση αυτοδιαχειρησης. Δεν με νοιαζει,αυτο σου εξηγω. Δεν ειμαι αναρχικος(σιγουρα),δεν ειμαι κολλημενος(παιζεται),δεν ειμαι κολλημενος αναρχικος (σιγουρα)

Το σλαμπ τακουσες?

Ναι, αλλα ξεχωρισα 1-2 tracks μονο. Βγαλανε οι Sundial Aeon νεο, το ανεβασα yt. Ακου το αν και δεν με ενθουσιασε.

Δημοσ.

Πάντως τέτοιου είδους ιατρεία λειτουργούν ήδη από διάφορες ΜΚΟ που δε νομίζω να χαρακτηρίζονται από αναρχική ιδεολογία.

Δυστυχώς, το πρόβλημα με αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες δεν είναι οι γιατροί που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Έχουμε άπειρους γιατρούς, πολλούς άνεργους και υποαπασχολούμενους, οπότε γιατροί βρίσκονται να δουλέψουν λίγες ώρες δωρεάν. Το πρόβλημα είναι το κόστος των φαρμάκων και των υλικών που είναι πολλαπλάσιο των αμοιβών και είναι δύσκολο να τα προσφέρει κάποια εταιρεία δωρεάν. Μακάρι να πετύχει.

Δημοσ.

Το αναφέρω και για τους υπόλοιπους χρήστες που μπήκαν στη κουβέντα, πως η αναρχία κακώς έχει μείνει με την πολιτική της έννοια στα μυαλά των περισσοτέρων, ήτοι κάτι το αρνητικό.

Και επανεξηγώ, πως έχει και άλλη έννοια ο όρος αυτός, δηλαδή αυτό που είπε ο νικ και κατ'επέκταση εγώ.

Ας μην κολλάμε στις λέξεις.

Στο θέμα μας τώρα, όπως ανέφερε και ο φίλιππος που είναι του χώρου, το κόστος των αναλωσίμων και των φαρμάκων είναι σίγουρα δυσβάσταχτο για μια τέτοια κίνηση. Σίγουρα δεν θα αντικαταστήσουν τα νοσοκομεία,προς θεού, αλλά κάτι καλό μπορούν να προσφέρουν στα μέτρα του δυνατού.

Και εάν ο κόσμος βοηθήσει τη κατάσταση, χαρίζοντας κάποια φάρμακα που περισσεύουν, χωρίς να έχουν λήξει, μπορεί να δημιουργηθεί μια μικρή βασική γκάμα φαρμάκων. Κι έχει ο θεός...

Απ'το ολότελα,κάτι θά'ναι κι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...