ktiniatros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 >var jsonfile = { "onoma" : "giannis", "epitheto" : "papadopoulos", "iliia" : 25 }; var onoma = jsonfile.onoma; //periexei to: giannis var onoma2 = jsonfile["onoma"]; //periexei to : giannis //pws ektupwnw ton tupo? (px onoma i epitheto) Γίνεται από ένα json αρχείο να παίρνω τον τύπο των τιμών μου; Δηλαδή για την τιμή giannis (που ξέρω πως να την παίρνω) μπορώ να βάλω σε μια μεταβλητή τον τύπο της (onoma);
macabre_sunsets Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 >for (key in object) { alert('key='+key+', value='+object[key]); } Βοηθάει κάτι σαν το παραπάνω; Δεν το έχω δοκιμάσει απλώς το βρήκα εδώ.
ktiniatros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 >for (key in object) { alert('key='+key+', value='+object[key]); } Βοηθάει κάτι σαν το παραπάνω; Δεν το έχω δοκιμάσει απλώς το βρήκα εδώ. Σ᾽ευχαριστώ, η απάντησή σου με ξεκόλλησε >for(var i in jsonfile){ alert(i); //to i pairnei ka8e fora to tupo-kleidi tis timis }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα