washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε Μέρντοκ, τί έκατσες και του τα 'γραψες ολ' αυτά; Το παιδί ξεκαθάρισε πως αυτό που 'θελε το 'κανε, πήγε όπως πήγε, και όλα ας πούμε καλά. Τον είδες πουθενά να τρώγεται με τα ρούχα του; Ή μήπως υπάρχει λόγος ΝΤΕ και καλά να το "πολεμήσει" με την κοπέλα που είπε; Γιατί "συμβουλεύεις" λες και Π Ρ Ε Π Ε Ι να γίνει κάτι μεταξύ τους; Οκ, σε σχέση με κάτι άλλες "απαντησάρες" που του δόθηκαν πάλι καλά τα είπες εσύ, και φυσικά κάνε ό,τι θες, απλά λέω. Επίσης, απ' τη στιγμή που το παιδί όντως νοιάζεται για τα δικά του διαβάσματα, όπως και για τα δικά της, κι απ' τη στιγμή που αυτή δεν του 'πε "ναι σούπερ, ας τα φτιάξουμε", γιατί κρίνεις/κρίνετε τις αποφάσεις τους, ή το αν η άλλη δεν ΤΟΝ θέλει κτλ (...στάνταρ αν είχε χαζέψει για την πάρτη του, θα έκανε κωλοτούμπες. Τα χαζέματα δε συμβαίνουν κι όλη την ώρα όμως. Και δε λέει και ΤΙΠΟΤΑ αυτό); Η μαλακία θα ήταν να μην της μίλαγε καν απ' τη στιγμή που ένιωθε και το ήθελε. Το 'κανε/δεν τσούλησε σα ρυάκι/τέλος. Τί περτικαλιές του λες, λες και τραβάει ζόρι; Η συγκεκριμένη είναι που του άρεσε. Με το στανιό γκομενιλίκι δηλαδή; Αφήκετέ τον ήσυχο λέω εγώ. Κάπου είχε κολλήσει στο να κάνει κίνηση για πρώτη φορά, του 'παμε 2-3 πράμματα, ξεκόλλησε, την έκανε, και όλα μέλι-γάλα.
Merdock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν είπα με το ζόρι παντριά απλά του πα τι συνέβη σε μια αντίστοιχη δική μου περίπτωση θέλοντας να του δείξω ότι αν τελικά θέλει να το κυνηγήσει δεν είναι απαραίτητα χαμένη εντελώς υπόθεση. Well ίσως να θυμήθηκα και λίγο τα παλιά οπότε το πήρα πιο πατριωτικά το θέμα
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Οκ, αλλά όπως διαβάζεται, σα να θέλεις την κουμπαριά :ρ
Μπερδεμένος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά δε ξέρω γιατί λέτε εσείς, ό,τι λέτε, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η ηλικία μου. Με όλα όσα συμβαίνουν αλλά μου αρέσει. Δε λέω η πίεση υπάρχει από σχολείο και φροντιστήριο αλλά δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί. Μου αρέσει να μαθαίνω και μακάρι να το καταλάβαινα νωρίτερα(προ λυκείου). Όσο για τα διάφορα "περιστατικά" που τυχαίνουν, ας τυχαίνουν. Βίτσια είναι αυτά. Θα μου πείτε ότι δε έχω ζήσει κάποια άλλα πράγματα και δε έχω τη δυνατότητα να κρίνω σφαιρικά. Σωστό. Καληνυχτίζω γιατί βουίζει και το κεφάλι. Και αύριο πρέπει να το παίξω πατριώτης....
CROM271 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Γνωμη μου πως η γκομενα δεν σε βλεπει ετσι. Το οτι σου ειπε απλως οτι δεν το περιμενε και τιποτα αλλο αυτο δειχνει. Ξεχασε την και πηγαινε για αλλα...
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καληνυχτίζω γιατί βουίζει και το κεφάλι. Και αύριο πρέπει να το παίξω πατριώτης.... ...σωστός ο νέος και πάλι, έχοντας καταλάβει ήδη της ζωής του το παιχνίδι... Κουράγιο, στο στρατό (μια μέεεεερα) να δεις παίξιμο που θα έχεις να ρίξεις...
Μπερδεμένος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τελικά όσο συμπεριφέρεται σωστά τόσο κολλάω και μ'αρέσει περισσότερο... Κι ας μου είπε ότι είπε, είτε είναι αλήθεια είτε ψέμα.
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Τελικά όσο συμπεριφέρεται σωστά τόσο κολλάω και μ'αρέσει περισσότερο... Κι ας μου είπε ότι είπε, είτε είναι αλήθεια είτε ψέμα. τελικα αυτο για τα γραμματοσημα ισχυει.
Μπερδεμένος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εύα μάλλον φταίει ότι δεν έριξε ροχάλα. Συμπάσχει όλο το ινσόμνια τι να λέμε Άχου το
Μπερδεμένος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Γιατί είμαι κάτι τέτοιο; Και τι να γίνω σύμφωνα με εσένα;
thomasG4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Και τι να γίνω σύμφωνα με εσένα; Σπαζαρχιδης τρεντουλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα