funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το είπα γιατί θεωρώ ότι άμα γίνει κάτι θα έχει να σκέφτεται άρα δε θα συγκεντρώνεται. Και αυτό το λέω γιατί μου συνέβει όταν άρχισα να νιώθω ότι ένιωσα. Φυσικά ότι λέμε τώρα είναι αβάσιμα και από μια πλευρά μαλακίες. Αυτή τί είναι δηλαδή άβουλο ον που θα την παρασύρεις εσύ και γι αυτό ως μέγας ιππότης πρέπει να επιστρατεύσεις τον αυτοέλεγχο σου και να πεις "ω θα σε στερηθώ για το καλό σου". Τι μαλακίες είναι αυτές, αν κρίνεις πως -είναι σωστό στρατηγικά το πέσιμο σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή -θες να το κάνεις επειδή γουστάρεις -δεν θα σε πάει πίσω στα μαθήματα τότε το κάνεις. Το αν αυτή το αποδεχτεί ή όχι -επειδή γουστάρει ή όχι -επειδή δεν έχει διάβασμα ή όχι είναι δικό της θέμα και θα το αποφασίσει ΑΥΤΗ και δεν χρειάζεται να την προστατεύσει κάποιος.
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχεις δίκιο δε το έθεσα σωστά. «Αυτό το είπα γιατί θεωρώ ότι άμα γίνει κάτι θα έχει να σκέφτεται άρα δε θα συγκεντρώνεται» Όπου «κάτι» δε είναι σχέση. Είναι οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει κάποιον, με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε "τομέα". Και δε θα διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο. Πάρτο ως δεδομένο, χαρακτηριστικό μου.
g_alkis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Η τρολομάνα με τα προβληματα της κόρης της είχε πιο πλάκα.
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Η τρολομάνα με τα προβληματα της κόρης της είχε πιο πλάκα. link περικαλώ. Δε θέλω συναγωνισμό » ανταγωνισμό(sorry)!
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παντως ρε παιδια κατι τετοιους προβληματισμους βλεπω και λεω καθε φορα οτι η εφηβεια ειναι μακραν η χειροτερη περιοδος της ζωης. το τοσο ( ) γινεται τοσο (σφγσδφγσδγσφγσφδγφσδφγσδφγσσδ) σε ολα τα θεματα.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 link περικαλώ. Δε θέλω συναγωνισμό » ανταγωνισμό(sorry)! Εδώ είσαι. παντως ρε παιδια κατι τετοιους προβληματισμους βλεπω και λεω καθε φορα οτι η εφηβεια ειναι μακραν η χειροτερη περιοδος της ζωης. το τοσο ( ) γινεται τοσο (σφγσδφγσδγσφγσφδγφσδφγσδφγσσδ) σε ολα τα θεματα. Η χειρότερη; Ειδικά όπως είναι τα πράματα σήμερα εδώ πέρα; Σ αυτήν την ηλικία το μεγαλύτερο άγχος -και λογικό- είναι τα (πρώτα) αισθηματικά και άντε στις τελευταίες τάξεις τι θα γίνει με τις πανελλήνιες (κι αυτό όχι για όλους).
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παντως ρε παιδια κατι τετοιους προβληματισμους βλεπω και λεω καθε φορα οτι η εφηβεια ειναι μακραν η χειροτερη περιοδος της ζωης. το τοσο ( ) γινεται τοσο (σφγσδφγσδγσφγσφδγφσδφγσδφγσσδ) σε ολα τα θεματα. Το ίδιο ακριβώς λένε και οι παπούδες για τους 30άρηδες... Έτσι, η απαξίωση των όποιων προβλημάτων επειδή δεν είναι "τόσα" εξαρχής είναι τόσο ρηχό όσο και αυτό που κάνουν οι παπούδες. Υ.Γ. Βέβαια.. επειδή παίζουν τέτοιες διαφοροποιήσεις στα μεγέθη ίσως και να αναπολούν! Πού το τόσο να γίνει τόοοοσο στα 80;
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εδώ είσαι. Η χειρότερη; Ειδικά όπως είναι τα πράματα σήμερα εδώ πέρα; Σ αυτήν την ηλικία το μεγαλύτερο άγχος -και λογικό- είναι τα (πρώτα) αισθηματικά και άντε στις τελευταίες τάξεις τι θα γίνει με τις πανελλήνιες (κι αυτό όχι για όλους). ναι σε τρωει η μαλακια και η αβεβαιοτητα για χαζομαρες οχι για σοβαρα θεματα. προτιμω το αγχος που εχω τωρα για τον αν θα βρω δουλεια η πως θα τα φερω βολτα οικονομικα αυτο το μηνα παρα για το πως θα προσεγγισω τον Χ γκομενο η ποτε θα χασω την παρθενια μου (λεμε τωρα) Το ίδιο ακριβώς λένε και οι παπούδες για τους 30άρηδες... Έτσι, η απαξίωση των όποιων προβλημάτων επειδή δεν είναι "τόσα" εξαρχής είναι τόσο ρηχό όσο και αυτό που κάνουν οι παπούδες. Υ.Γ. Βέβαια.. επειδή παίζουν τέτοιες διαφοροποιήσεις στα μεγέθη ίσως και να αναπολούν! Πού το τόσο να γίνει τόοοοσο στα 80; κοιτα καθε ηλικια εχει προφανως τα προβληματα της, αλλα η εφηβεια ειναι η κατεξοχην ηλικια της μαλακιας κυριολεκτικα και μεταφορικα. νευρα,επανασταση, αβεβαιωτητα για το ιδιο σου το ειναι, ορμονες που κανουν παρτι, σωμα που αλλαζει με τρελους ρυθμους. τουλαχιστον για τις ρυτιδες υπαρχουν 1000 τροποι να τις καταπολεμισεις. πραγματικα ωραια ηλικια ειναι απο τα 0-10, εκει οντως ειναι ζωη και κοτα, ουτε προβληματα ουτε τπτ.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ναι σε τρωει η μαλακια και η αβεβαιοτητα για χαζομαρες οχι για σοβαρα θεματα. προτιμω το αγχος που εχω τωρα για τον αν θα βρω δουλεια η πως θα τα φερω βολτα οικονομικα αυτο το μηνα παρα για το πως θα προσεγγισω τον Χ γκομενο η ποτε θα χασω την παρθενια μου (λεμε τωρα) [...] Καλά γούστα είναι αυτά. Εγώ θα προτιμούσα να ταν το πρόβλημά μου τα γκομενικά παρά η ανεργία, προβλήματα υγείας που αυξάνονται με το πέρασμα της ηλικίας, οικονομικές υποχρεώσεις κλπ
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ναι, οκ. Όλοι εύχονται το πρόβλημά τους να μην ήταν αυτό που έχουν τώρα. Και όποιος δεν έχει γκόμενο/γκόμενα εύχεται το πρόβλημα να ήταν κάτι άλλο. Και πάει λέγοντας
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ναι, οκ. Όλοι εύχονται το πρόβλημά τους να μην ήταν αυτό που έχουν τώρα. Και όποιος δεν έχει γκόμενο/γκόμενα εύχεται το πρόβλημα να ήταν κάτι άλλο. Και πάει λέγοντας true dat. απο την αλλη οταν με πιανει το παραπονο και λεω αχ να ημουν στην θεση του ταδε, σκεφτομαι τα προβληματα που εχει ο ταδε και καταληγω στο συμπερασμα οτι καλα ειμαι οπως ειμαι γτ τουλαχιστον ξερω τι να κανω με τα δικα μου προβληματα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλά γούστα είναι αυτά. Εγώ θα προτιμούσα να ταν το πρόβλημά μου τα γκομενικά παρά η ανεργία, προβλήματα υγείας που αυξάνονται με το πέρασμα της ηλικίας, οικονομικές υποχρεώσεις κλπ Όπως και όταν θα γίνεις, με το καλό, 50, θα εύχεσαι να ήσουν νέος και ας ήσουν άνεργος. Όταν θα γίνεις 80 θα εύχεσαι να ήσουν κάτι άλλο.. κτλ κτλ. Μία χαρά είναι η εφηβεία. Είχε προβλήματα, είχε ωραία. Το ίδιο και η παιδική, η νεανική, η μεταεφηβική, η ενηλικίωση, η "ώριμη" κτλ κτλ κτλ. Όλα καλά είναι.
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 νομιζω το ωραιο οταν φτανεις στα 80 ειναι οτι μπορεις να κοιταξεις πισω και να πεις " το εζησα, δεν εφυγα πριν το τελος της διαδρομης" κι ας μην εκανες ολα οσα ηθελες κι ας ξερεις οτι το τελος ειναι κοντα.
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ...στα 80 συνήθως λόγω αρτηριοσκλήρυνσης/οστεοπώρωσης/αυχενικού συνδρόμου/δισκοπάθειας δεν μπορείς καν να γυρίσεις κορμί ή κεφάλι για να κοιτάξεις πίσω - αλλά και που να σε γυρίσουν άλλοι, το ζάχαρο έχει χτυπήσει 500άρια και δεν βλέπεις ούτως ή άλλως (το χειρότερο μάλιστα είναι το τέλος να έρθει μετά από 20 χρόνια ακόμα), ρομαντίκλα.
Merdock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Το λέω. Νομίζω μου είπε κάτι ξεκάθαρο. «Δε θέλω τίποτα». Είμαι υποχρεωμένος να το τηρήσω, το "πρόβλημα" εξάλλου είναι δικό μου. Είναι πιο δύσκολο το να μην σκέφτεσαι από το να σκέφτεσαι. Έλεγα να μη γράψω τίποτα αλλά επειδή το όλο σκηνικό μου θυμίζει τη φάση που είχε παιχτεί με τη πρώτη μου κοπέλα θα σου πω μερικά πράγματα. Καταρχήν το ότι αν κάνετε σχέση θα επηρεάσει το διάβασμά σας δεν ισχύει.Εγώ τη γνώρισα το καλοκαίρι(πηγαίναμε στο ίδιο μέρος διακοπές) πριν τη 3η Λυκείου(αυτή ήταν 2 χρόνια μικρότερη) και παρότι τα είχαμε σε όλη τη διάρκεια της 3ης Λυκείου(και μετά τη 3η Λυκείου αλλά αυτό δεν αφορά το θέμα μας) μια χαρά απέδωσα στις εξετάσεις(19363 μόρια ) και αυτή μια χαρά τα πήγαινε στο σχολείο.Οπότε είναι χαζό να μη γίνει κάτι γι'αυτό το λόγο. Επίσης το ότι σου είπε δε θέλω τίποτα δε σημαίνει ότι τελικά δε θα γίνει κάτι.Οκ αν δε σε γουστάρει δε θα γίνει αλλά αν της αρέσεις και ο μόνος λόγος που αρνείται είναι ο από πάνω τότε πιστεύω συνεχίζοντας να κάνεις παρέα μαζί της και ζητώντας της να βγαίνετε που και που πιστεύω στο τέλος το πράγμα θα πάει σε σχέση από μόνο του. Πχ η κοπέλα μου παρότι με γούσταρε και αυτή,έλεγε ότι δε θέλει να κάνει σχέση μέχρι να τελειώσει το σχολείο για να αφοσιωθεί στα μαθήματα κτλ.Παρόλα αυτά όταν γυρίσαμε από τις διακοπές συνεχίσαμε να μιλάμε κάθε μέρα καμιά ώρα στο τηλέφωνο και μια φορά τη βδομάδα βγαίναμε βόλτα(έμενα κανά 40λεπτο με λεωφορείο από μένα οπότε δε μπορούσαμε πιο συχνά).Ε στο τέλος τελικά τα φτιάξαμε.Βέβαια μου πήρε ένα 5μηνο αλλά τέσπα αυτό είναι άλλη ιστορία Συνοψίζοντας αυτό που θέλω να πω είναι μην το αφήσεις επειδή σου πε δε μπορώ λόγω των μαθημάτων.Μη γίνεις και κολλιτσίδα αλλά συνέχισε να δείχνεις ενδιαφέρον,να της μιλάς και να βγαίνετε μαζί μια στο τόσο.Επίσης κατ'εμέ ήταν λάθος το ότι τη ρώτησες αν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι άβγαλτη οπότε έπρεπε να το πας λάου λάου αλλά ντάξει μικρός είσαι θα μάθεις ΥΓ.Κρίνοντας από την (μικρή θα έλεγα)εμπειρία μου at the end of the day δεν αξίζει να κάτσεις να ασχοληθείς γιατί όπως λένε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές αλλά από την άλλη αν δε πάθεις δε θα μάθεις Τέσπα καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα